Τί προβλέπουν τα άστρα από 11-17.12.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη ναι, η διάθεσή σου είναι θετική και αισιόδοξη αλλά δεν παύεις να κάνεις μία εσωτερική ενδοσκόπηση για το που πας στην ζωή σου και με ποια φιλοσοφία πορεύεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει διαρκώς ερωτήματα και έντονες σκέψεις για το αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε ακολουθήσει στην πορεία που έχεις ξεκινήσει, αν η φιλοσοφία με την οποία βλέπει την ζωή

και τον έρωτα ταιριάζει με την δική σου. Σε αυτήν την βαθιά προσωπική σου αναζήτηση έρχεται να προστεθεί η διεύρυνση των πνευματικών σου γνώσεων και ορίζοντα, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να ασχοληθείς με αντικείμενα που μπορούν αν σε προάγουν σαν προσωπικότητα.

Με τον Άρη στον Σκορπιό ο ερωτισμός γίνεται πιο έντονος και τα συναισθήματα είναι τόσο βαθιά που κάποιες φορές είναι πιθανό και εσύ ο ίδιος να μην μπορείς να διαχειριστείς. Οι διαισθητικές σου ικανότητες μπορεί να σε βοηθήσουν για να πλησιάσεις με τον σωστό τρόπο τον σύντροφό σου, αλλά είναι εκείνες οι στιγμές που η ζήλια κυριαρχεί και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Εσύ που είσαι μόνος σου, μαγνητίζεις σε κάθε παρουσία σου και είναι αδύνατον να μην γίνεις αντιληπτός καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου κόβουν την ανάσα. Μπαίνεις σε διαδικασία να ασχοληθείς και με οικονομικά ζητήματα αλλά να είσαι βέβαιος ότι με τους σωστούς χειρισμούς θα είσαι κερδισμένος.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 16.12 σε οδηγεί στην προσωπική σου επανάσταση, σε επίπεδο ερωτικό αλλά και προσωπικότητας και φέρνεις τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου. Δεν ανέχεσαι την καταπίεση, αντιδράς σε ότι θεωρείς ότι δεν ταιριάζει με τον νεωτεριστικό σου χαρακτήρα και δεν αφήνεις σε κανέναν τα περιθώρια να περάσει τα νοητά όρια του προσωπικού σου χώρου, καθώς δεν διαπραγματεύεσαι την ελευθερία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολυαστρία στον Τοξότη, στον όγδοο οίκο σου, έρχεται να δονήσει το κέντρο των συναισθημάτων σου και να σε βάλει στην διαδικασία να δεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα κατάματα. Η εσωστρέφεια και η παρατηρητικότητα που σε διακρίνει αυτή την εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, αν βρεις πραγματικά τον δρόμο για να δεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου και να τα αντιμετωπίσεις με σθένος. Διαφορετικά, είναι δεδομένο ότι θα εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον σου, κυρίως στον σύντροφό σου, και αυτό θα φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις. Οι οικονομικές σου υποθέσεις μπορεί να έχουν ευνοϊκότατη τροπή, προσοχή μόνο σε καθυστερήσεις αλλά και παρανοήσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Εσύ που είσαι μόνος να είσαι προετοιμασμένος για επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα ανακινήσει τα παλιά έντονα συναισθήματα.

Ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει την νευρικότητα ακόμα περισσότερο, η ανασφάλεια γίνεται πιο έντονη, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι άκρως πιθανές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και καλείσαι να διαχειριστείς ένα ιδιαίτερο ψυχικό δυναμικό, καθώς από την μία πλευρά προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, από την άλλη θέλεις να διεκδικήσεις με πάθος αυτό που σου αξίζει. Σε προσωπικό επίπεδο, ζήλια και αμφιβολίες μπορεί να σε φορτίσουν περισσότερο και θα ήταν προτιμότερο να δώσεις την ενέργειά σου σε πάθος που θα αναζωπυρώσει την φλόγα της σχέσης σου, παρά σε καυγάδες και αλληλοκατηγορίες. Εσύ που είσαι μόνος, είναι αδύνατον να περάσεις απαρατήρητος αλλά είναι στιγμές που θα αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και θα είσαι μία δυναμικός και μία αναποφάσιστος.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 έρχεται να κλείσει με δυναμικό και ανατρεπτικό τρόπο μία σειρά καταστάσεων του παρελθόντος που λειτουργούσαν σαν βαρίδι στην ψυχή σου και μπαίνεις στα άδυτα του εαυτού σου για να οριστικοποιήσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε και να το κάνεις όπλο δύναμης και επαναστατικής αλλαγής για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και είναι καθοριστικό για εσένα αυτήν την περίοδο πως θα μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να μην ικανοποιήσεις τόσο τον σύντροφο, όσο και τους συνεργάτες σου. Και εσύ; Που είσαι εσύ; Τα θέλω τα δικά σου υπάρχουν; Αναγνωρίζονται αυτά που δίνεις; Ακούει κανείς;;; Αυτός που πρώτα πρέπει να ακούσει είσαι εσύ ο ίδιος!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις στραφείς μέσα σου και να μπεις στην διαδικασία να δεις αν ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι είναι αυτός που σε καλύπτει. Να είσαι βέβαιος ότι δεν θα διστάσεις να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα, και να προχωρήσεις σε αλλαγές, καθώς βλέπεις ότι οι σχέσεις σου δεν σε καλύπτουν ή δεν παίρνεις αυτά που θα ήθελες, ενώ δίνεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Επιστροφές από το παρελθόν έρχονται να σου θυμίσουν ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς που πρέπει με κάποιο τρόπο να κλείσεις.

Ο Άρης στον Σκορπιό βάζει φωτιά στην καθημερινότητα, κυρίως στην δουλειά σου και είναι δεδομένο ότι για όσο παραμείνει στην θέση αυτή οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες θα είναι πολλές, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις καλή διαχείριση δυνάμεων. Το άγχος εμφανίζεται δυναμικά, η γκρίνια με την κυκλοθυμία πρωταγωνιστούν και δεν θα είναι καθόλου βοηθητικά στην δύσκολη καθημερινότητα. Θα είναι εξαιρετικό να βρίσκεις χρόνο για να εκτονώνεις την ένταση σε ένα άθλημα ή στο γυμναστήριο, γιατί διαφορετικά όλη αυτή η φόρτιση θα εκτονωθεί σε συνεργάτες και είναι βέβαιο ότι θα διαταραχθούν τόσο οι σχέσεις σας, όσο και η ψυχολογία σου.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 βγάζει την επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου. Αφήνεις πίσω την διπλωματία και τις ισορροπίες και δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, που δεν σου προσφέρουν το διαφορετικό, που σε αφήνουν στάσιμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στροφή στην καθημερινότητα είναι αναπόφευκτη, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη έρχεται να ανεβάζει ταχύτητα στην δουλειά και να προσθέσει υποχρεώσεις και ευθύνες, κάτι που ευτυχώς μπορείς να διαχειριστείς, παρά τις καθυστερήσεις και τις κακές συνεννοήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία προσωπικής αναζήτησης για την δουλειά που «υπηρετείς». Είσαι ευχαριστημένος από αυτό που κάνεις; Σε ικανοποιούν οι σχέσεις που έχεις με τους συναδέλφους; Εσωτερικές ανακατατάξεις γίνονται και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα, που καλό θα ήταν να μην εκφράσεις ακόμα. Η προσωπική σου ζωή περνάει σε δεύτερη μοίρα και αυτό μπορεί να έχει συνέπειες, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο σου όσο γίνεται για να μην γκρινιάζει ο σύντροφος αλλά για να παίρνεις και εσύ ψυχολογικές ανάσες.

Ο Άρης στον Σκορπιό δίνει το σύνθημα «Κάνε τα πάντα με πάθος» από τον έρωτα και την δημιουργία μέχρι την διασκέδαση. Λειτουργεί εξαιρετικά υποστηρικτικά στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις, καθώς σου δίνει ανεξάντλητη ενέργεια κα μπορείς ακούραστα να δουλεύεις σκληρά αλλά και να μην χάνεις τις απολαυστικές στιγμές της ζωής. Ξεσηκώνεις τον σύντροφό σου με το πάθος που νιώθεις και την ερωτική ένταση που βγάζεις, και είναι εξαιρετική περίοδος για να ανανεώσεις την σχέση σου σε όλα τα επίπεδα. Πρόσεχε μόνο γιατί ο εγωισμός και η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και ο ερωτισμός να γίνει νευρικότητα που θα μεταφερθεί και στον άνθρωπό σου. Εσύ που είναι μόνος, μαγνητίζεις με την ενέργεια και το εκτόπισμα της προσωπικότητάς σου.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 φέρνει θετικές ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις θέση ευθύνης, καθώς οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν την προσφορά και την εργατικότητά σου. Ξαφνιάζεις θετικά με τις πρωτοποριακές και ανατρεπτικές ιδέες σου και δεν διστάζεις να δώσεις ένα διαφορετικό στίγμα.

ΛΕΩΝ

Άκρως ερωτική εποχή αυτή για εσένα αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στον οίκο των ερώτων σου και της δημιουργίας. Βέβαια, είναι και ο Κρόνος εκεί αλλά διανύει τις τελευταίες μέρες του στον Τοξότη και η περίοδος αυτή θα είναι τα προεόρτια καθώς μετά τις 20.12 θα χαρείς και πάλι σαν μικρό παιδί, Λέοντας είσαι εξάλλου. Ναι… θέλεις να δώσεις συναισθήματα και χαρά στους γύρω σου, πόσο μάλλον στον σύντροφό σου, ναι… θέλεις να αφεθείς και να ζήσεις ανέμελα, να διασκεδάσεις και να ξεφαντώσεις… ο ανάδρομος Ερμής όμως δεν σε αφήνει να τα ζήσεις όλα αυτά χωρίς να σε βάλει σε σκέψεις. Η προσωπική ενδοσκόπηση επικεντρώνεται, που αλλού, στον έρωτα και στην απόλαυση. Σκέφτεσαι αν είσαι ευχαριστημένος με τον σύντροφό σου, αν ανταποκρίνεται όπως θέλεις σε αυτά που δίνεις, αν απολαμβάνεις στιγμές που πραγματικά αξίζουν ή τώρα τις ανακαλύπτεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ζητώντας μία ακόμη ευκαιρία, σκέψου καλά γιατί όλα είναι στο χέρι σου.

Ο Άρης στον Σκορπιό σου φέρνει μία ανεξήγητη ένταση που εκτονώνεται στο οικογενειακό περιβάλλον. Τα αίτια, αν ψάξεις μέσα σου, βρίσκονται σε καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν και δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου. Η ένταση είναι εύκολο να μετατραπεί σε οργή και η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει χωρίς να το καταλάβεις και να υπάρξουν μεγάλες συγκρούσεις. Για να μπορέσεις να διαχειριστείς τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή θα πρέπει να αποδεχτείς το παρελθόν, να μάθεις από αυτό και να συγχωρήσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 σε τοποθετεί στην κορυφή ενός σπουδαίου τριγώνου φωτιάς και σε οδηγεί στο να χαράξεις νέα ανατρεπτική πορεία στην ζωή σου, τόσο σε φιλοσοφικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Δεν θα διστάσεις να φέρεις τα πάνω κάτω στην σχέση σου και να διεκδικήσεις την ελευθερία που τόσο έχεις ανάγκη, κάνοντας τον σύντροφό σου να τα χάσει. Ο δυναμισμός και η επαναστατικότητά σου δίνουν τον ρυθμό και είναι βέβαιο ότι ξεκαθαρίζεις με τον τρόπο σου ότι χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χώρο σε όποια σχέση για να αναπνέεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολυαστρία στον Τοξότη έχει στρέψει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η έντονη συναισθηματικότητα, η ενασχόλησή σου με καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, η εσωστρέφεια είναι κύρια χαρακτηριστικά σου αυτήν την περίοδο και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς σε βάθος τόσο τις σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη, όσο και γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ψυχή σου και δεν είναι εύκολο για εσένα να ξεπεράσεις.

Η ενασχόληση σου με την διακόσμηση και την περιποίηση του σπιτιού θα είναι διέξοδος για να δείξεις την ανάγκη σου να δημιουργήσεις ζεστή και τρυφερή ατμόσφαιρα για τα πρόσωπα που αγαπάς και νιώθεις ότι είναι κοντά σου. Η εσωστρέφεια έχει αντίκτυπο και στην σχέση σου και φτιάχνεις παραμυθένιο περιβάλλον για εσένα και τον σύντροφό σου για να ζήσετε υπέροχες στιγμές για δύο. Πρόσεχε μόνο γιατί ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει σε διαδικασία να επαναφέρεις θέματα που σε ενοχλούν ακόμα αλλά να κουράζουν τον σύντροφο.

Ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει έντονα εξωστρεφή, κοινωνικό και αεικίνητο. Η ιδέα του να παραμείνεις πολύ ώρα σε ένα συγκεκριμένο σημείο είναι κάτι εξωπραγματικό και είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις μικρά κοντινά ταξίδια και έτσι να μπορέσεις να εκτονώσεις την τόση ενεργητικότητα που έχεις. Κυκλοθυμία, νευρικότητα και τάσεις για διαπληκτισμό είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε φέρουν σε σύγκρουση με τους γύρω σου, με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Η νευρικότητα αυτή είναι πιθανό να επηρεάσει και την σχέση σου και θα είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να είσαι διαλλακτικός αλλά και να βγάλεις έντονο ερωτισμό για να ξεπεράσεις τις σκοπέλους. Εσύ που είσαι μόνος, να ξέρεις ότι οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όμως μπορεί να κουράσει η έντονη προβολή και ταύτιση σε αυτά που πιστεύεις αλλά και τα περιττά λόγια που μπορεί άνετα να πεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη δεν μπορεί αρά να είσαι έντονα κοινωνικός και με την διάθεση να επικοινωνήσεις στα ύψη. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να εμβαθύνεις με τον καθένα που επικοινωνείς. Αυτό που θέλεις είναι να πάρεις και να δώσεις πληροφορία αλλά να μην μπεις στα ενδότερα του καθένα, ούτε και να αφήσεις κανέναν να δει την ψυχή σου. Τα πάρτι, οι καλλιτεχνικές εξορμήσεις πρωταγωνιστούν στην ζωή σου και είναι χρυσή ευκαιρία να κάνεις ταξιδάκια που θα σε βγάζουν από την καθημερινότητα. Προσεκτικός πρέπει να είσαι σε αυτά που λες και τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί με τον Ερμή ανάδρομο δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Φυσάει αέρας ανανέωσης στην σχέση σου και η έντονη κοινωνικότητα βοηθάει να ξεκολλήσεις με τον σύντροφό σου από την ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνος, να είσαι προετοιμασμένος για να δεχτείς επιστροφή από το παρελθόν που θα ζητήσει επανασύνδεση.

Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια την τάυτισή σου με την ύλη και την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις σε περίπτωση που οικονομικά δεν υπάρχει ευρωστία ή μπορεί να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανόν να έχεις έντονες τάσεις σπατάλης ή συντηρητισμού, ανάλογα την οικονομική κατάσταση που βρίσκεσαι. Υπάρχει έντονος εκνευρισμός που υποβόσκει και καλά θα κάνεις να τον εκτονώσεις σε δραστηριότητες αθλητικές, διαφορετικά θα βγει στα πρόσωπα που αγαπάς και θα δημιουργήσει αναταράξεις στις σχέσεις σου. Η κτητικότητα και η απολυτοσύνη θα έχουν αρνητικές επιρροές.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 μπορεί να φέρει γνωριμίες που να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών και θα είναι προτιμότερο να μην αναλύσεις επιπόλαια και επιφανειακά ότι προκύπτει. Η επαναστατική σου διάθεση ξαφνιάζει και επικοινωνείς με όσο το δυνατόν πιο καθαρό αλλά και επίμονο τρόπο αυτά που σε εκφράζουν σαν προσωπικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανάγκες και οι αξίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία να ανιχνεύσεις την προσωπική σου αξία και πως αυτήν την βιώνεις, διότι συνήθως την ταυτίζεις με την οικονομική σου ευχέρεια ή μη. Καλείσαι να διαχειριστείς ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και να πατήσεις δυναμικά στα πόδια σου, προχωρώντας με το να αποβάλλεις σημεία του χαρακτήρα σου που σου δημιουργούν αστάθεια. Οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς με σύνεση και λογική. Πιθανές σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα προκαλέσει εντονότερη ανασφάλεια.

Αναζητάς μέσα σου να βρεις την αλήθεια για την απόλαυση της ζωής και της σχέσεις σου και μπαίνεις σε διαδικασία αναθεώρησης σε ότι αφορά συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλώνεις και να προβληματίζουν τον σύντροφό σου, όπως ζήλια και κτητικότητα. Σκέφτεσαι αν ο άνθρωπό σου καλύπτει τελικά τις ανάγκες σου και νιώθεις έντονα την ανάγκη να συζητήσεις μαζί του, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές και μπαίνεις στην διαδικασία να κρίνεις αν έχουν κάτι παραπάνω να σου δώσουν στην παρούσα φάση.

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει σε εγρήγορση και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις εγωιστικά, απότομα και επιθετικά θεωρώντας ότι το περιβάλλον ή οι συνεργάτες σου δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανές και μπαίνεις σε μία περίοδο που, αν δεν μπορέσεις να διαχειριστείς το ψυχικό δυναμικό που έχεις, θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις δυναμιτίζοντας το κλίμα τόσο στην σχέση σου, όσο και στις συνεργασίες σου. Θα είναι πολύ αποδοτικό για εσένα να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να αποφέρουν καρπούς σε ψυχολογικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Ζήλια και τάσεις ελέγχου που εκδηλώνεις στον σύντροφό σου είναι αρκετές για να δημιουργήσουν προβλήματα, γι’ αυτό μπες στην διαδικασία να αναλογιστείς και τα θέλω του άλλου και προσπάθησε να ικανοποιήσεις και τις δύο πλευρές. Ο μαγνητισμός που αποπνέεις, εσύ που είσαι μόνος, φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που δείχνουν να θέλουν να ξεκλειδώσουν την ψυχή σου και να δουν σε βάθος τους θησαυρούς που κρύβεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι βέβαιο ότι είσαι αυτός που πρωταγωνιστεί αυτήν την εποχή, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Κρόνος στις τελευταία του βήματα, βρίσκονται στο ζώδιό σου και στρέφεσαι στο να καλύψεις τις πνευματικές, αισθηματικές και επικοινωνιακές ανάγκες σου. Είναι επίσης λογικό ότι η τόση προσοχή που δίνεις σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την επαφή με τους γύρω σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Επιπολαιότητα, υπεραισιοδοξία, εγωκεντρισμός καραδοκούν για να εκδηλωθούν και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις αυτήν την περίοδο να «εκμεταλλευτείς» τα μηνύματα που έχει να σου δώσει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου με το να ψάξεις μέσα σου και να βρεις πραγματικά τον άνθρωπο στον οποίο θέλεις να εξελιχθείς, να αναθεωρήσεις τις ανάγκες σου αλλά και την συμπεριφορά σου απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάς.

Ο Άρης στον Σκορπιό δυσχεραίνει την κατάσταση, καθώς βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, που σε κάνει εσωστρεφή και μυστικοπαθή. Έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και συμπεριφορές που έχεις υποστεί στο παρελθόν και σε απογοήτευσαν, η διάθεσή σου όμως για να μην εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις σε οδηγεί στο να καταπιέζεις τον εαυτό σου, να κρύβεις θυμό, να θάβεις την απογοήτευση. Οι κινήσεις που κάνεις είναι πιθανό να μην είναι συντονισμένες και δεν θα είναι εύκολο αυτό το διάστημα να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις καθημερινές που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν ψυχικά.

Το τρίγωνο Ήλιου στο ζώδιό σου και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 φέρνει ανακατατάξεις σε ερωτικό επίπεδο και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εμφανιστούν ξαφνικά στην ζωή σου για να σε βάλουν σε διαδικασία να αντιληφθείς ότι θα πρέπει να δεις τον έρωτα με διαφορετική ματιά. Το δεδομένο είναι ότι δείχνεις διατεθειμένος και αποφασισμένος να διεκδικήσεις τον χώρο που σου ανήκει, δείχνοντας ξεκάθαρα στον σύντροφό σου ότι δεν διαπραγματεύεσαι τα όρια της προσωπικής σου ελευθερίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα σε γυρίζουν στο παρελθόν. Η πολυαστρία στον Τοξότη έρχεται να ανοίξει ζητήματα που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, καταστάσεις που σε πονάνε αλλά είναι δεδομένο ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε πλήγωσαν, να δώσεις συγχώρεση για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα ψυχικά κατάλοιπα που σε ταλαιπωρούσαν. Η περίοδος είναι έντονα εσωστρεφής και μοναχική, καθώς οι ψυχικές διεργασίες είναι τέτοιες που δεν μπορούν να γίνουν σε κοινή θέα.

Ο ανάδρομος Ερμής σου δίνει το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να απεγκλωβίσεις τον εαυτό σου από καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Η προσοχή σου στρέφεται και στον σύντροφό σου, καθώς αποτελεί για εσένα φωτεινό σημείο στην ζωή σου. Η τρυφερότητα και η συναισθηματικότητά σου σε ωθούν στο να «αγκαλιάζεις» τις ανάγκες του και να γίνονται προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνος, καλό θα είναι να προσέχεις γιατί η καλοπροαίρετη στάση σου αλλά και η τάση για να ωραιοποιείς τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου κοστίσουν.

Ο Άρης στον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί έντονα σε ομάδες και συλλόγους με αναφορά σε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι φίλοι σου έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι απίθανο να αντιδράσεις απέναντι σε αυτούς που θέλουν να σε περιορίσουν και να απομακρυνθείς. Οικονομικές συμφωνίες που είναι αναμεμειγμένα φιλικά σου πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις.

Το σημαντικότερό όμως είναι ότι θα βρεθούν αυτοί που θα σταθούν δίπλα σου σε όλα τα επίπεδα για να σε στηρίξουν σε όποιο στόχο και αν έχεις θέσει. Η πνευματική σου πρωτοπορία, η επαναστατική αντίληψη της πραγματικότητας κάνει τους πάντες να σε θαυμάζουν. Βλέπεις ότι έχεις τον τρόπο και το σκεπτικό να επηρεάσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη επικεντρώνεσαι στις φιλικές σου σχέσεις και βιώνεις την καθημερινότητα, νιώθεις και αντιλαμβάνεσαι τα περισσότερα αυτή την εποχή μέσα από τη ομαδικότητα και πνεύμα συλλογικότητας. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτή δεν είναι μία απλή καθημερινή διαδικασία αυτή τη φορά. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κάνεις αναθεωρήσεις όχι μόνο σε ότι αφορά τα φιλικά πρόσωπα που έχεις γύρω σου, αλλά και για τον τρόπο που εσύ συμπεριφέρεσαι σε αυτά, εκδηλώνεις συναισθήματα και ζητάς να ικανοποιούν τις ανάγκες σου. Είναι μία ενδοσκόπηση που έχει δύο σκέλη, πρώτον τα φιλικά σου πρόσωπα και ποια από αυτά μπορούν να σε κατανοήσουν και να σε νιώσουν και δεύτερον, τι θεωρείς εσύ ότι πρέπει να κρατήσεις και να αλλάξεις στην συμπεριφορά σου. Δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς από κοινού με τον σύντροφό σου για μία κοινωνική δράση που σας εκφράζει, αλλά επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άτομα του φιλικού σου κύκλου που να σε ξαφνιάσουν, καθώς σου εκφράζουν αυτά που νιώθουν για εσένα.

Ο Άρης στον Σκορπιό αγγίζει τον επαγγελματικό σου τομέα και είναι βέβαιο ότι θα φέρει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες, καθώς η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητα με την οποία ανταποκρίνεσαι σε ότι και αν αναλάβεις σε καθιστά αξιόπιστο. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται αλλά αυξάνεται και ο ανταγωνισμός, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να εκφράσεις τάσεις ελέγχου και εξουσίας που θα απογοητεύσουν ή θα εκνευρίσουν έντονα τους γύρω σου. Θα ήταν καλό θα προσπαθήσεις να περιορίσεις τόσο το άγχος που είναι πιθανό να σε κυριεύσει, όσο και την τάση επιβολής που έχεις, για να μην έρθεις σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα που θα αποβούν εις βάρος σου.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 σε εμπνέει για καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια και είναι πιθανό να υπάρξουν αρωγοί σου τόσο από το στενό, όσο και από το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείονται οι ξαφνικές εντάσεις που θα σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από δικούς σου ανθρώπους, θεωρώντας ότι δεν σέβονται την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στον επαγγελματικό τομέα, καθώς η πολυαστρία στον Τοξότη δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα. Είναι αλήθεια ότι καταβάλεις σοβαρές προσπάθειες για να αναγνωριστούν η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σου και προσπαθείς να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες εντυπώσεις και προϋποθέσεις για την επαγγελματική σου άνοδο.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη όμως βάζει πιθανά φρένο στα σχέδιά σου, είτε γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, είτε γιατί και εσύ έχεις μπει σε εσωτερική διεργασία για τον αν σε ικανοποιεί το επάγγελμα που επέλεξες, αν οι ανώτεροί σου εκτιμούν το έργο που παράγεις, αν μπορείς τελικά να καταφέρεις την πολυπόθητη διάκριση. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στον τρόπο που επικοινωνείς τις σκέψεις σου, γιατί μία ασάφεια μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο σύντροφό σου είναι πιθανό να κάνει παράπονα, καθώς αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο σου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις νιώθει ότι τον παραμελείς, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην χάσεις το μέτρο. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν θέλοντας να σε υποστηρίξουν και να μπουν και πάλι στην ζωή σου.

Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί επιπλέον προϋποθέσεις σύγκρουσης, καθώς είσαι ειλικρινής, μπορεί και αυθάδης κάποιες φορές, και απόλυτος στον τρόπο που θα εκφράσεις τα θέλω σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Οι υπερβολές δεν θα λείψουν, γι’ αυτό καλό είναι «μέτρον άριστον». Η διάθεσή σου για καλοπέραση και διασκέδαση είναι πιθανό να σε χαλαρώσει τόσο που να αδιαφορείς για καθημερινές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα το να εκτεθείς. Ο ερωτισμός και η διάθεση για φλερτ είναι εμφανείς και οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείψουν.

Το τρίγωνο Ήλιου στον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό στις 16.12 σου δίνει την δύναμη, αυτοπεποίθηση και την επαναστατικότητα να διεκδικήσεις ότι καλύτερο για εσένα επαγγελματικά, κάνοντας ξεκάθαρα τα όριά σου και μέχρι που μπορεί ο καθένας να φτάσει.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 11-17.12.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, αρης, συγκεκριμένο, προσφορες, νέα, εκκρεμότητες, δραση, φλερτ, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, αξια, Καλή Χρονιά, φωτια, επιθυμιες, διακοσμηση, αφροδιτη, δουλεια, εγωισμος, ζηλια, καθημερινη, ομορφα μυστικα, περιοδος, προγραμμα, σθενος, υλη, φλογα, φλερτ, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αξιζει, ανθρωπος, ανιχνευσεις, αμφιβολιες, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γοητεια, δεδομενο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δωσει, δυναμικο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, ειναι στιγμες, υπαρχει, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξοδα, εποχη, ερμης, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ζεστη, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ηλιος, θεα, οικο, κυρια, κλιμα, κρονος, λαθος, λογια, ματια, μηνυματα, μοιρα, μικρο, μπορεις, μυστικα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικογενεια, ορια, παιδι, παθος, περιβαλλον, προβληματα, πρωτοπορια, ψυχη, συγκεκριμένο, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, στιγμα, σχεδια, ταξιδια, ταση, φορα, χερι, χατζηβασιλειου, χρυση, χαρα, ψυχικο, ομορφα, ανηκει, βηματα, δωσεις, ευχερεια, φιλοι, ιδιαιτερο, νιωθεις, ομαδες, οργη, ποδια, σωστο, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα