Τι λένε τα άστρα γι’ αυτή την εβδομάδα;

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18-24 Μαΐου από τους αστρολόγους του e-zwdia.gr

Κριός
Σίγουρα θέλετε να διασκεδάζετε και να χαίρεστε τη ζωή χωρίς περιορισμούς αλλά η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας ζητά περισσότερη σταθερότητα και τάξη στον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε μια προσωρινή παύση στις περιττές σπατάλες σας. Τώρα λειτουργείτε πιο ορθολογιστικά και πρακτικά, όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας, ενδεχομένως το

φεγγάρι μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική οικονομική ευκαιρία. Αυτό το σεληνιακό φως ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμειςσας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να μιλήσετε για ένα οικονομικό ζήτημα και να το διευθετήσετε. Μήπως αισθάνεστε παρεξηγημένοι;
Ο ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, για τις επόμενες εβδομάδες, συνιστά φρένο στις παρορμήσεις σας και έλεγχο στα λόγια σας. Αναμείνετε αρκετές παρεξηγήσεις με τους στενούς σας φίλους, τους συναδέλφους σας, τα αδέλφια σας και τους γείτονες. Μακριά από οποιεσδήποτε συμφωνίες (δεν έχει σημασία πόσο δελεαστικές είναι) και υπογραφές. Προστατεύστε τον εαυτό σας από υποσχέσεις που ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν. Η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να πατήσετε τα φρένα στα ανεξέλεγκτα συναισθηματικά ξεσπάσματά σας. Προσοχή! Είστε γεμάτοι ζωντάνια και ενεργητικότητα για να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη, αλλά η παρορμητική δράση σας θα μπορούσε να σας κάνει να το μετανιώσετε αργότερα. Σκεφτείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας.

Ταύρος
Το σύμπαν έχει ετοιμάσει γιορτή προς τιμή σας, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει μια έκρηξη ενέργειας για να κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα προς τους στόχους σας, δεν μπορείτε να είστε άλλο σε κατάσταση αναμονής. Σκεφτείτε ότι αυτή η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο, έτσι αποσαφηνίστε τους στόχους σαςκαι κάντε ένα πλάνο για τους επόμενους έξι μήνες. Τι ζητάτε από την αγάπη; Τα χρήματα σας επαρκούν για να ζείτε με αξιοπρέπεια; Οι άλλοι υπολογίζουν την αξία σας; Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, θα έχετε τις απαντήσεις που ζητάτε. Μη βγάζετε εύκολα χρήματα από το πορτοφόλισας, προσέξτε! Ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, καθιστά δύσκολη τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε οποιαδήποτε ακριβή αγορά, προσπαθήστε νατην αναβάλετε, ίσως το προϊόν να είναι ελαττωματικό ή ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κρυφές χρεώσεις. Αν πρέπει οπωσδήποτε να την κάνετετώρα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πολιτική επιστροφής.
Παρεξηγήσεις θα μπορούσαν επίσης να δημιουργηθούν με τους φίλους σας ή άλλα προσφιλή σας πρόσωπα για λόγους οικονομικούς,καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη να αποσαφηνιστούν τα καθήκοντα του καθενός και οι οικονομικές προσδοκίες να είναι ξεκάθαρες. Αν σας γίνει μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, των συμφωνιών, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα,σας καλεί να διερευνήσετε τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης. Ακόμα κι αν είναι η ευκαιρία της ζωής σας, θα τα βάλετε αργότερα με τον εαυτό σας που δεν υπολογίσατε την αξία σας.

Δίδυμοι
Αναζωογονηθείτε και χαλαρώστε, δεν χρειάζεται να μετανιώσετε που αποσύρεστε από το κοινωνικό παιχνίδι, αναζητώντας τη μοναξιά του σπιτιού σας. Η νέα Σελήνη στον υποχωρητικό και μοναχικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη και να χαλαρώσετε, προσπαθώντας να απελευθερωθείτε από τον πόνο και τη θλίψη που σας βαραίνουν. Το φεγγάρι συνδράμει θετικά στην επούλωση των πληγών της ψυχής σας, βοηθώντας σας να αφήσετε όποιον και ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, μια για πάντα. Δώστε έμφαση σε χαλαρωτικές δραστηριότητες, ασχοληθείτε με τα μυστήρια του πνευματικού κόσμου, ανοίξτε τα μάτια σας σε μηνύματα που έρχονται από το σύμπαν, η μετάβαση από τον πόνο στη χαρά θα είναι ευκολότερη.
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας ζητά να επαναξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να διερευνήσετε σε βάθος τις επιλογές σας. Μελετήστε τι χρειάζεστε από τα προσφιλή σας πρόσωπα ή ξεθάψτε μια παλιά γνώση ή επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Με το πέρας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα έχουν μπει τα πάντα σε τάξη. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας καλεί να αντισταθείτε σε περιττές σπατάλες, καθώς μπορεί να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας στο κομπόδεμά σας για να καλύψετε μερικά απροσδόκητα έξοδα. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ανήσυχοι ή ακόμα και επαναστατικοί σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Μπορεί ακόμα να θέλετε να φύγετε από μια δουλειά που δεν σας προσφέρει ικανοποιητικά χρήματα ή ακόμα μπορεί να παρουσιαστεί μια συναρπαστική επαγγελματική ευκαιρία. Σκεφτείτε πολύ καλά ό, τι κι αν κάνετε, μην εγκαταλείψετε την εργασία σας, τουλάχιστον για τώρα.

Καρκίνος
Όλοι για έναν και ένας για όλους, είναι το σύνθημά σας χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε τώρα περισσότερο αυτόνομοι και λιγότερο εξαρτημένοι, ένα ομαδικό έργο σας φτάνει στο απόγειό του και τραγουδάτε όλοι μαζί για την κοινή νίκη σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε τους ομοϊδεάτες σας ή ακόμα ίσως ανακαλύψετε σε κάποιον φίλο σας την αδελφή ψυχή σας. Αν έχετε μια καινοτόμο ιδέα την προβάλετε στο διαδίκτυο και εισπράττετε τις επευφημίες του κοινού σας. Αυτό το σεληνιακό φως εγκαινιάζει έναν κύκλοέξι μηνών, έτσι αρχίστε να φυτεύετε αυτούς τους σπόρους από τώρα.
Μήπως έχετε κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες που δεν έχετε ήδηξεπεράσει; Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής ταξιδεύει σε ανάδρομηπορεία στο δωδέκατο οίκο σας, της συγχώρεσης. Μερικά παλιά οδυνηράζητήματα θα μπορούσαν να επανέλθουν, καλώντας σας να τα αντιμετωπίσετε έτσι ώστε να μπορέσετε πραγματικά να θεραπεύσετε την ψυχή σας. Ίσως ακόμα να μην είστε σε θέση να εκφράσετε ό, τι ακριβώςαισθάνεστε, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είστε και τόσο κατανοητοί. Μήπως η σχέση σας έχει αναμοχλεύσει το άγχος σας και είστεβιαστικοί στο να την αντικαταστήσετε; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας κάνει επαναστάτες, το πλοίο της αγάπης λικνίζεται σε άγρια νερά, βαδίζετε δίχωςπρόγραμμα, και δεν θα είναι εύκολο τώρα να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Προστατεύστε ό, τι είναι δικαιωματικά δικό σας αλλά σκεφτείτε ότι χρειάζεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα δίπλα σας για να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα.

Λέων
Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας εκτινάσσονται στα ύψη χάρη στη νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε το επίκεντρο στην εργασία σας. Ξεκινήστε με τον εντοπισμό νέων επαγγελματικών στόχων μέσα στους προσεχείς έξι μήνες και στη συνέχεια σκιαγραφήστε έναν οδικό χάρτη για την υλοποίησή τους. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά επίσης να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας.Αφήστε τη μνησικακία, και αν πλέον δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης στη ζωή σας, προχωρήστε μπροστά. Φίλοι, αντίπαλοι ή διστακτικοί σύμμαχοι;Με τον Ερμή ανάδρομο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, θα είναι δύσκολο να διαβάσετε τους ανθρώπους.
Το χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιό σας προτιμά να βλέπει την καλή πλευρά των ανθρώπων, αλλά τώρα προσπαθήστε να δώσετε λίγο παραπάνω προσοχή. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ έχετε ενθουσιαστείαρχικά με μια νέα γνωριμία, δεν είναι όλοι άξιοι της γενναιόδωρης καρδιάς σας. Ο καθένας μας έχει μια σκοτεινή πλευρά και είναι καλύτερα να το δείτετώρα παρά αργότερα. Κρατηθείτε μακριά από τη συμμετοχή σε οποιεσδήποτε νέες ομάδες, κι αν θα πρέπει να ενσωματωθείτε οπωσδήποτε τώρα, κάντε αυστηρούς ελέγχους. Κύματα συγκίνησης και συναισθημάτων ξεσηκώνει η Αφροδίτη στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα.Σκεφτείτε ότι μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή σας με τη δουλειά ή με μια συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο. Αν κάποιος καταχράστηκε τις ευαισθησίες σας και εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη σας, σκεφτείτε ότι με τη συγχώρεση πρώτα εσείς θα απελευθερωθείτε, για να προχωρήσετε και πάλι μπροστά.

Παρθένος
Αποβάλλετε το άγχος σας, χαρά και αισιοδοξία πλημμυρίζουν την ψυχή σας χάρη στη νέα Σελήνη στον χαρούμενο και διεθνή ένατο οίκο σας.Ξεκινήστε την περιήγηση στα ταξιδιωτικά blogs για να ορίσετε που θα πάτε στις διακοπές σας. Μπορεί ακόμη και δημιουργήσετε ένα νέο μεγάλο όραμα ή να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας απολαμβάνοντας μια περιπέτεια στο εξωτερικό. Έχετε μια ιδέα για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα; Αυτή η νέα Σελήνη σας βοηθά να το υλοποιήσετε, να πάτε ψηλά και μακριά! Διαμάχες για την εξουσία στο επαγγελματικό μέτωπο αναδεύει ο ανάδρομος Ερμήςστο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της εξουσίας. Σκεφτείτε πολύ καλάπριν καλέσετε τον προϊστάμενό σας να μιλήσετε για ένα φλέγον ζήτημα ή στείλετε ένα κακεντρεχές μήνυμα σε εκείνον τον συνάδελφο που υποθάλπει τη δόξα σας, θα χάσετε την ψυχραιμία σας! Είναι πραγματικά απαραίτητο να ξεκινήσετε πόλεμο; Αυτή η αναταραχή είναι προσωρινή,έτσι συγκρατηθείτε και κινηθείτε με τη λογική και όχι με τις παρορμήσεις σας. Εάν νιώσετε υποβαθμισμένοι στο χώρο της εργασίας σας, αποτρέψτετην εξέγερση κάνοντας πίσω και ακούγοντας και τη γνώμη των άλλων.Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν καμία αμφιβολία ως προς το ποιοςδιευθύνει το πλοίο.
Μήπως αισθάνεστε εκνευρισμένοι με τους φίλους σας ή με μια ομάδα; Η Αφροδίτη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να κάνετε μια ανοικτή συζήτηση με τους φίλους σας ή να γνωρίσετε σε βάθος τα μέλη μιας ομάδας. Ξεκινήστε με το να είστε πιο προσιτοί και ενεργοποιήστε τη γοητεία σας. Μόλις σπάσετε τον πάγο και κερδίσετε τη φιλία τους, θα αισθανθείτε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Το σύμπαν σας ζητά επίσης ναενισχύσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με φίλους που θα θέλατε να ξέρετε καλύτερα.

Ζυγός
Μυστήριο, σαγήνη και πάθος αναδεύει η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών. Επιτέλους, μειώνεται η συναισθηματική απόσταση, είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία ή τη σχέση σας και εξαφανίζεται ως δια μαγείας ο φόβος της δέσμευσης! Είστε μόνοι; Ξεκινήστε την αναζήτηση της αδελφής ψυχής σας ! Συμβουλή: μην περιμένετε αποτελέσματα αμέσως, σκεφτείτε ότι η νέα Σελήνη έχει εμβέλεια χρόνου έξι μήνες. Επίσης, ο όγδοος οίκος κυβερνά το παθητικό εισόδημα, έτσι επικεντρωθείτε στην προσέλκυση της αφθονίας και της ευημερίας. Ίσως κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση, ίσως έχετε οικονομικά οφέλη από ακίνητα, ίσως ακόμη και να μετατρέψετε μία από τις μεγαλοφυείς ιδέες σας σε ένα προϊόν που θα μπορούσε να αυξήσει τις αποταμιεύσεις σας.
Προσοχή με ποιους μοιράζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας απαιτεί ο ανάδρομος Ερμής στον τίμιο ένατο οίκο σας, ίσως αποκαλύψετε ότι κάποιοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς και φερέγγυοι όπως εσείς. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας βάζει σε κίνδυνο να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα μπορούσαν να αμαυρώσουν τη φήμη σας καθώς και την αξιοπιστία σας στους συμμάχους σας. Μια ανέλπιστη επαγγελματική ευκαιρία χτυπά την πόρτα σας, ενδεχομένως κάποια που σας ανεβάζει στα μάτια του κοινού. Όμως προσοχή!
Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά πριν κάνετε το μεγάλο άλμα, να αξιολογήσετε τα πάντα προσεκτικά. Ναι, θέλετε τα φώτα της δημοσιότητας, έχετε να επιδείξετε επιτεύγματα, είστε υπερήφανοι γι’ αυτά, αλλά έχετε σκεφτεί μήπως αυτή η προσφορά σας υπόσχεται πολλά ή κρύβει κάτι; Έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και σκληρή δουλειά για μια σταθερή φήμη, δεν θέλετε να καταστρέψετε το καλό σας όνομα για κάτι αμφιβόλου φήμης.

Σκορπιός
Πάθος και γοητεία σας χαρίζει η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Είστε σε σχέση; Εσείς και ο αγαπημένος σας έρχεστε πιο κοντά και ενισχύετε το δεσμό σας σημαντικά. Η μόνη προειδοποίηση: Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο «εμείς» και αφήστε για λίγο στην άκρη τις απαιτήσεις σας. Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη τύχηστην αγάπη, γυρίζετε πίσω στο ερωτικό παιχνίδι και αφήνετε τους θαυμαστές σας να σας πλησιάσουν. Επίσης, ασχολείστε με τιςεπιχειρηματικές συνεργασίες σας και τα δημιουργικά έργα σας.
Ο ανάδρομος Ερμής στον κρυφό και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας ζητά να προσέχετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε, λάβετε σοβαρά υπόψη σας αν τα άτομα στα οποία απευθύνεστε είναι αξιόπιστα. Μπορεί ακόμα να νιώθετε να πνίγεστε από τα έντονα συναισθήματά σας. Μερικέςαντικειμενικές συμβουλές και καθοδήγηση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα. Η ευελιξία είναι απαραίτητη στις σχέσεις σας και αποφύγετε να επιβάλετε δογματικά τις απόψεις σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Όταν βάλετε κατά μέρος την ανάγκη σας να επιβληθείτε, θα ανοίξει ο δρόμος σε δημιουργικέςπροσεγγίσεις και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματά σας. Πριν κινηθείτεορμητικά σε ένα έργο, κάντε κάποια έρευνα. Μελετήστε βιβλία, εξερευνήστετα blogs των εμπειρογνωμόνων, λάβετε συμβουλές από άτομα με παρεμφερή εμπειρία. Ανοίξτε το μυαλό σας και θα είστε σε θέση ναπαράγετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Τοξότης
Είναι πολύ καλύτερα να δίνετε από το να παίρνετε. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας και της εργασίας, ανοίγει το δρόμο της προσφοράς, τώρα ίσως νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας σε όσους σας έχουν ανάγκη. Παράλληλα, σας ανοίγει το δρόμο για θετικές αλλαγές στην εργασία σας και την ευημερία σας. Στείλτε το βιογραφικό σας για μια νέα θέση εργασίας ή αφήστε το αφεντικό σας να ξέρει ότι σας ενδιαφέρει η προώθηση στην εταιρεία σας. Μείνετε συντονισμένοι για άτομα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν να ακολουθήσετε πιο υγιείς καθημερινές συνήθειες. Οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να πέσουν στα βράχια καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί ασάφειες στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Μήπως μια παλιά αγάπη έχει κλέψει την καρδιά σας; Πριν κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα, σκεφτείτε, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; Προχωρήστε με πολύ προσοχή. Μήπως πάλι κρύβετε στα έγκατα της ψυχής σας παλιές αρνητικές καταστάσεις που επιθυμείτε πάση θυσία να εξαφανιστούν;
Συμβουλή της Αφροδίτης στον κρυφό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα: Αντί να τα βάζετε με το άλλο πρόσωπο ή να προσπαθείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει, αντιμετωπίστε τα πάντα με τη λογική. Οι αντιπαραθέσεις δεν χρειάζεται να είναι επιθετικές, αντίθετα εκφράστε τις απόψεις σας με σεβασμό προς τον άλλον. Αν πραγματικά θέλετε να καθαρίσετε τον αέρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διάθεση να ακούσετε. Η αληθινή επικοινωνία είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης.

Αιγόκερως
Πατάτε το κουμπί της ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή καθώς η νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να χαρείτε το φλερτ και την αγάπη. Είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι, περιμένετε να νιώσετε χαρά και ευτυχία. Παρουσιάζεστε με μια ανανεωμένη εμφάνιση, κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί, προβάλετε τη δημιουργικότητά σας. Το σύμπαν σας φορά το στέμμα της χαράς και της διασκέδασης, είστε η ψυχή της παρέας, όλοι αναζητούν ένα κομμάτι από το χρόνο σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, για τις επόμενες εβδομάδες είστε πιο επιρρεπείς σε σφάλματα στην εργασία σας και τους ιούς. Βελτιώστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σαςκαι να ξεκουραστείτε.
Οι συνθήκες στο μέτωπο της εργασίας σας θα μπορούσαν να γίνουνπερίπλοκες, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη να απλοποιήσετε την εργασία σας προκειμένου να έχετε αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.Μείνετε επικεντρωμένοι στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε συμφωνίες που εκκρεμούν, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις αναβάλετε μετά τις 12 Ιουνίου όπου επίσημα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, δημιουργεί τεταμένες καταστάσεις στη σχέση σας ή με τους συνεργάτες σας, ίσως νιώθετε αγχωμένοι από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να επιτίθεστε ενεργώντας παρορμητικά. Προσέξτε μην κόψετε τις γέφυρες, αν αργότερα μετανιώσετε ίσως και να είναι αργά.

Υδροχόος
Μια ζεστή, συναισθηματική ενέργεια διαποτίζει τη ζωή σας καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον οικείο και άνετο τέταρτο οίκο σας. Έχετε την έμπνευση να κάνετε το σπίτι σας σαν ένα άνετο καταφύγιο, είναι ο δικός σας ιερός χώρος όπου μπορείτε να χαθείτε στις αναμνήσεις σας. Το φεγγάρι καθιστά ευκολότερο να ανοίξετε μια νέα σελίδα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή με έναν στενό συγγενή. Αν στον παρελθόν ανταγωνιζόσασταν μεταξύ σας, τώρα αποδεσμεύετε την κρυμμένη δυσαρέσκεια και βλέπετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.Προσπαθείτε να βρείτε κοινό έδαφος με τον αγαπημένο σας; Ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια παλιά θέματαστην ερωτική σας ζωή που εξακολουθείτε να τα αισθάνεστε σαν ανοιχτήπληγή. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να φύγετε μακριά, ανοίξτε μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σας και αφήστε το ζοφερό παρελθόν πίσω σας μια για πάντα.
Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να λάβετε προληπτικά μέτρα για τυχόν αποδιοργάνωση στο καθημερινό πρόγραμμά σας. Ενώ μπορεί να έχετε μια λίστα υποχρεώσεων τις οποίες πρέπει να διεκπεραιώσετε, ίσως κάτι συμβεί ξαφνικά που τα ανατρέπει όλα. Επανεξετάστε την εργασία σας και οποιαδήποτε καθήκοντα αναλαμβάνετε. Ελέγξτε τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε στο χώρο της εργασίας σας και κρατήστε δίπλα σας τους σωστούς ανθρώπους.Εφαρμόστε την ίδια λογική και στην υγεία σας. Μην περιμένετε ένας πόνος να επιδεινωθεί και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα αλλάζοντας τη διατροφικές σας συνήθειες. Ακούστε το σώμα σας και μακριά από τις υπερβολές και τις καταχρήσεις.

Ιχθύς
Άφθονη επικοινωνία και πολλή κίνηση φέρνει στη ζωή σας η νέα Σελήνη στον κοινωνικό και φλύαρο τρίτο οίκο σας, διαμορφώνοντας το σκηνικό γιανέα συνεργατικά εγχειρήματα. Θα μπορούσατε να αποτελέσετε έναδυναμικό ντουέτο με ένα φίλο, αδελφό, συνάδελφο ή ακόμα και έναγείτονα. Γνωρίζετε νέους ανθρώπους που αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας και διασκεδάζετε λαμβάνοντας ασφάλεια και σταθερότητα από τους φίλους σας. Είστε συγγραφέας, δάσκαλος ή ασχολείστε με τα μέσα ενημέρωσης; Αυτό το σεληνιακό φως σας χαρίζει έμπνευση και ετοιμότητα στα λόγια. Πάρτε μολύβι και χαρτί και καταγράψτε τις εκλάμψεις σας οι οποίες μπορεί να σας έρθουν ανά πάσα στιγμή. Μία ή περισσότερες από τις ιδέες σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτιοικονομικά προσοδοφόρο μέσα στους επόμενους έξι μήνες.
Το σπίτι σας και η οικογενειακή σας ζωή θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θέστε τα όριά σας, ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγγενείς που νομίζετε ότι εκμεταλλεύονται την ευσπλαχνία και τηγενναιοδωρία σας. Μήπως το σπίτι σας χρειάζεται κάποια επισκευή; Μηναγνοήσετε αυτές τις διαρροές από τις βρύσες ή τους περίεργους ήχους που προέρχονται από τις ηλεκτρονικές συσκευές. Διευθετήστε τα τώρα για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να μην αντιδράσετε αν ο αγαπημένος σας δεν συμφωνεί μαζί σας αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από οποιεσδήποτε αμφιλεγόμενεςσυζητήσεις. Αποφύγετε να ρίξετε τη σχέση σας στα βράχια, θα είναι δύσκολο να κολυμπήσετε για να τη σώσετε.

Keywords
αστρα, μαΐου, νέα, φως, δραση, βομβα mall, θλίψη, εκκρεμότητες, σημαίνει, συμμετοχή, blogs, προσφορες, εταιρεία, φλερτ, εμφάνιση, ιουνίου, κινηση στους δρομους, βιβλια, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ομαδα διας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αξια, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, επιθυμιες, θλίψη, αγγελιοφορος, ακινητα, αφροδιτη, βημα, γνωμη, γνωση, δουλεια, εργασια, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φιλια, φλερτ, φως, blogs, αγαπη, αγορα, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αναμνησεις, απλα, εβδομαδες, βρειτε, βρυσες, γινει, γνωριμια, γοητεια, δασκαλος, δευτερο, δυνατοτητα, δειτε, δοξα, δρομος, διαδικτυο, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εκρηξη, εκκρεμότητες, εμπνευση, ενεργεια, εργα, εμφάνιση, εξι, εξοδα, επικοινωνια, ερευνα, ερμης, ερχονται, εταιρεία, ευημερια, ζεστη, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, ιδεα, ιδεες, ιδια, θυσια, εικονα, οικο, κυματα, κινηση, χτυπα, λεπτομερειες, λογια, μαΐου, μακρια, ματια, μηνυματα, μηνες, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστηρια, νικη, νοημα, ξερετε, παντα, ογδοο, οικος, ονομα, ορια, οπωσδηποτε, οραμα, παθος, πλοιο, προβληματα, πορτα, ψυχη, συζητηση, συνεχεια, συμμετοχή, σωμα, σπιτι, συμπαν, τετραγωνο, τιμη, τι ειναι, υγιεις, υλοποιηση, φεγγαρι, φτανει, φοβος, φημη, φορα, χερι, χαρα, ψυχραιμια, αφεντικο, ασφαλεια, ειλικρινεις, εμφαση, φιλοι, γιορτη, ιουνίου, κομματι, καρδια, μια φορα, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, σημαίνει, της παρεας, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα