Τι λένε τα άστρα από 27.7 -31.7.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Το σύμπαν σας φορά το στέμμα της δημοτικότητας χάρη στην πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, εσείς και οι φίλοι σας έχετε έναν καλό λόγο να ανοίξετε σαμπάνιες. Εάν είστε ακόμα στην αναζήτηση νέων ατόμων που μιλούν

στην ψυχή σας και το μυαλό σας, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φωτίσει το δρόμο για να βρείτε αυτούς που αναζητάτε. Αλλά είναι στο χέρι σας να τους βρείτε, βγείτε λοιπόν έξω. Ένας φίλος ενός φίλου θα μπορούσε να μετατραπεί στον επόμενο καλύτερο φίλο σας ή απλά να σας χαρίσει τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε. Αυτό το σεληνιακό φως κυβερνά επίσης ό, τι αφορά την τεχνολογία, έτσι μπορείτε να προβάλετε on – lineτην επιχείρησή σας ή την ιστοσελίδα σας. Επίσης οι γνωριμίες στο διαδίκτυο θα είναι επωφελείς για σας, μπορεί να αποκομίσετε πλούσια οφέλη, συναισθηματικά και οικονομικά.
Συμβουλή: Ανεξάρτητα του πόσο καλοπροαίρετοι είναι οι φίλοι σας, σκεφτείτε μήπως υπάρχουν κάποιοι τους οποίους πρέπει να στείλετε στην πλησιέστερη έξοδο. Μήπως κάποιοι σας κάνουν αρνητικά σχόλια;Αντισταθείτε στο να επιτεθείτε και ευγενικά αφήστε τους να ξέρουν ότι δεν έχουν χώρο στη ζωή σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας πάει ένα ταξίδι στο παρελθόν, σκέφτεστε έντονα μια αγάπη που χάθηκε. Είτε εσείς, είτε το άλλο άτομο μπορεί να μιλήσετε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ίσως ακόμη κάποιος από τους δυο σας στείλει ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Ενώ αυτό μπορεί να μην οδηγήσει κατ’ ανάγκη σε σχέση, δίνεται και στους δυο σας η ευκαιρία να συγχωρήσετε τελικά ο ένας τον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ψηλά στην κορυφή του βουνού σας πάει η πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η οποία θέτει τις βάσεις για μια βαρυσήμαντη νίκη στην καριέρα σας. Ο τροχός της τύχης γυρίζει προς το μέρος σας, αυτό το φεγγάρι σας φέρνει μεγάλη ανάπτυξη. Μην εκπλαγείτε αν ένας ηγετικός ρόλος προσγειωθεί ξαφνικά στην αγκαλιά σας ή γνωρίσετε έναν πλούσιο πελάτη. Έχετε δύναμη και εξουσία, το φεγγάρι ηλεκτρίζει τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, δίνοντάς σας ό, τι χρειάζεστε. Οριστικοποιήστε μια συμφωνία, κάντε μια παρουσίαση, διευθετήστε μια εν αναμονή γραφειοκρατία και επιλύστε οποιεσδήποτε άλλες εκκρεμότητες.Συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ίσως και να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τους συναδέλφους στο γραφείο σας.
Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σας ανοίξει το δρόμο για να αναγνωριστείτε δημόσια, οπότε προβάλετε το καλύτερο πρόσωπό σας προς τα εμπρός.Συμβουλή: μην δημιουργείτε αδικαιολόγητη πίεση στον εαυτό σας στη προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε όλα τα καθήκοντά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας βρίσκει να νιώθετε νοσταλγία για τα παιδικά σας χρόνια ή για τις παλιές οικογενειακές στιγμές.Οργανώστε μια οικογενειακή επανένωση, ένα δείπνο ή μια τηλεφωνική επικοινωνία είναι ό, τι χρειάζεστε πραγματικά για να νιώσετε θαλπωρή και ζεστασιά. Δεδομένου ότι ο τέταρτος οίκος κυβερνά επίσης το σπίτι, θα μπορούσατε να έχετε ξαφνικά την ιδέα να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας ή ίσως έχετε απρόσκλητους επισκέπτες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήνετε τα σκοτεινά σύννεφα πάνω από το κεφάλι σας να καταστρέψουν την ευτυχία σας. Η καταιγίδα θα περάσει καθώς η πανσέληνος ενεργοποιεί τον χαρούμενο και περιπετειώδη ένατο οίκο σας.Ανακτάτε την αισιοδοξία σας, θέλετε να εξερευνήσετε τα πάντα. Το φεγγάρι φέρνει στο φως τον ανεξάρτητο χαρακτήρα σας, απελευθερώνεστε από περιοριστικές καταστάσεις και έρχεται κάτι νέο στη ζωή σας. Ένα αυθόρμητο ταξίδι έξω από την πόλη σας θα μπορούσε να σας αλλάξει τη διάθεση, ίσως ακόμη να κάνετε ένα νέο φίλο σε μια άλλη πόλη. Έχετε τη διάθεση να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ίσως ακόμα οργανώσετε και τις διακοπές σας. Αν μείνετε κολλημένοι στο σπίτι σας, βγείτε έξω στα λημέρια σας και κάντε κάτι διαφορετικό. Είστε διψασμένοι για γνώση, έχετε έμπνευση να δημιουργήσετε και κίνητρα να ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα. Αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει.
Προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε και τι προβάλετε στον ψηφιακό κόσμο. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, δημιουργεί παρανοήσεις στην επικοινωνία. Δεν θέλετε αυτές οι … τρελές φωτογραφίες στο Facebook με εσάς και τους φίλους σας να καταλήξουν στον εργοδότη σας. Από τη θετική πλευρά, σκεφτείτε να πάρετε τηλέφωνο έναν φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Είναι μια ιδανική στιγμή να επιλύσετε παλιές εκκρεμότητες, να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει γύρω σας μια έντονη ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα, χάρη στην πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Είτε θέλετε να ενώσετε τα χρήματά σας με τους άλλους, είτε να υπογράψετε μια μίσθωση ή να βάλετε δαχτυλίδι, οι επόμενες δύο εβδομάδες σας ωθούν να ενωθείτε. Αυτό το σεληνιακό φως φέρνει στην επιφάνεια την κρυμμένη ερωτική πλευρά σας, οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι πιο ισχυρές από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Τολμήστε να πλησιάσετε κάποιον/α που έχετε βάλει καιρό στο στόχαστρό σας, μια νέα σχέση θα γεννηθεί σύντομα που θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Μόνο κάντε σαφές αυτό που θέλετε από αυτή τη σχέση και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Ποτέ δεν ξέρετε: το άλλο πρόσωπο θα μπορούσε να θέλει πολλά περισσότερα από αυτή τη σχέση και ίσως εσείς να μην είστε σε θέση να τα προσφέρετε (ή το αντίστροφο).
Πόσο πολύ θέλετε τη δέσμευση; Σκεφτείτε πολύ και διεξοδικά πριν κάνετε οτιδήποτε. Αν κυνηγάτε εδώ και καιρό μια εργασία για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας, η ανάδρομη Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ευνοεί μια δουλειά από το παρελθόν. Μιλήστε σε έναν παλιό εργοδότη ή συνάδελφο και θα βρεθούν ευκαιρίες. Χρειάζεστε κάποια έξτρα μετρητά; Μπορεί και να λάβετε κάποια ξεχασμένα χρήματα που σας χρωστάνε. Ή αν είχατε βάλει στη άκρη τα ταλέντα σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε τρόπους να προβάλετε την αξία σας.

ΛΕΩΝ
Η δέσμευση είναι στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σας, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων. Είτε πρόκειται για επιχειρηματική συνεργασία ή για ερωτική σχέση, κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες θέλετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα, από την υπογραφή μιας νέας συνεργασίας μέχρι να πάτε στην εκκλησία ή στο δημαρχείο της πόλης σας. Είναι όμως όλα σχετικά. Το φως της πανσελήνου αγκαλιά με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας. αποκαλύπτουν τις φοβίες σας για δέσμευση και σας προειδοποιούν να βγείτε από αυτό το σκοτεινό δρόμο, πριν είναι πολύ αργά. Έχετε βρει μια σχέση που αξίζει να προσπαθήσετε προκειμένου να είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί; Βάλτε τα όλα κάτω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συζητήστε, αλλά μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις. Διαμαρτυρείται κάποιος από τους δυο σας γιατί νιώθει ότι δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες του; Στόχος σας πρέπει να είναι να συνεργαστείτε, εφευρίσκοντας λύσεις.
Η ανάδρομη Αφροδίτη σας κάνει επίσης να αναβιώσετε το ερωτικό παρελθόν σας ή τις παλιές ευχάριστες αναμνήσεις, τότε που ήσασταν παιδιά και τρέχατε ανέμελοι και ευτυχισμένοι. Γυρίζουν πολλά στο μυαλό σας, πάτε πίσω στα παιδικά σας χρόνια ή ξεφυλλίζετε παλιά άλμπουμ φωτογραφιών. Συμβουλή: αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, και περιμένετε μέχρι η Αφροδίτη να ορθοδρομήσει. Προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απομακρύνετε το χάος από τη ζωή σας και γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της εργασίας, και σας ζητάει να εξαλείψετε ό, τι σας δημιουργεί αρνητική διάθεση στη ζωή σας. Βελτιώστε τα συστήματα στην εργασία σας, ίσως ακόμη με περισσότερη χρήση της μοντέρνας τεχνολογίας. Αυτό το σεληνιακό φως σας παρακινεί επίσης να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διαβίωσης. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας και τη φροντίδα του εαυτού σας, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι προνομιακές για να δημιουργήσετε μια νέα ρουτίνα. Μη σας πιάνει πανικός! Εντοπίστε τους τομείς της ζωής σας που δεν λειτουργούν σωστά και βάλτε τα δυνατά σας για να τους αλλάξετε. Αναζητήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μια εντελώς νέα ζωή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ελαφρύνετε το φορτίο σας με την ανάθεση κάποιων υποχρεώσεων σας σε άλλους. Επενδύστε λίγο χρόνο στο να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για την δουλειά σας.
Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι είναι έμπειροι στον τομέα τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να παραδοθείτε στη σοφία του σύμπαντος και να έχετε εμπιστοσύνη στη θεία βούληση. Είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για την ερωτική σας σχέση, προσπαθώντας να βιάσετε τις καταστάσεις, θα δημιουργηθεί μόνο πρόβλημα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο του σύμπαντος. Ποτέ δεν ξέρετε: με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να ανθίσει κάτι όμορφο ή ακόμα να σας παρουσιαστεί μια άλλη, πολύ καλύτερη και ενδιαφέρουσα νέα επιλογή. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα όταν δεν κολυμπάτε κόντρα στο ρεύμα.

ΖΥΓΟΣ
Ρομαντισμό, φήμη και αίγλη σας φέρνει η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και όλα τα μάτια είναι πάνω σας. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι προνομιακές για την προβολή των δεξιοτήτων σας και την προώθηση των ταλέντων σας. Μήπως χρειάζεστε ανανέωση; Δεν είχατε χρόνο για τον εαυτό σας; Καλέστε τους φίλους σας και διασκεδάστε όλοι μαζί, τολμήστε να μιλήσετε σε νέα άτομα που θα συναντήσετε, love is inthe air! Μια πολλά υποσχόμενη νέα σχέση θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας ή αναθερμαίνεται η ερωτική σπίθα με την αγάπη σας. Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε δράμα στη προσπάθειά σας να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας. Παλέψτε προκειμένου να δοθεί διέξοδος στις προκλήσεις της σχέσης σας και μην αγνοείτε το πώς η συμπεριφορά σας επιδρά στην πορεία της.Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα μπορούσαν να σας κάνουν να ανησυχήσετε, ενώ δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Προσπαθήστε να αναζητήσετε την προσοχή με λιγότερο διασπαστικούς τρόπους.
Επαναξιολογήστε τις φιλίες σας και τους ανθρώπους με τους οποίους πρόκειται να μοιραστείτε το δημιουργικό όραμά σας και τον ενθουσιασμό σας, είναι το μήνυμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ελπίδων. Γιατί να επενδύσετε την πολύτιμη ενέργειά σας σε ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν τίποτα; Κάποιες φιλίες σας δεν είναι αληθινές, καιρός λοιπόν να τις αφήσετε πίσω σας. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε αυτό το έργο που θέλετε να προβάλετε στο ίντερνετ καθώς και τους διαδικτυακούς φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παλιά ενθύμια και φωτογραφίες ανοίγουν παλιές συναισθηματικές πληγές..Η πανσέληνος στον τέταρτο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει στην επιφάνεια την έντονα συναισθηματική πλευρά σας, παλεύετε να ισορροπήσετε το παρελθόν με το παρόν. Ίσως αποφασίσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ανακατανείμετε τα έπιπλά σας, θέλετε τώρα να υπάρχει θετική ενέργεια στο σπίτι σας. Αν νομίζετε ότι το παρόν σπίτι σας δεν σας εμπνέει και δεν σας ηρεμεί, χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να ψάξετε μια νέα κατοικία. Μελετήστε τις τελευταίες καταχωρήσεις, επισκεφθείτε πολλά σπίτια και σύντομα θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά επίσης να κλείσετε το κεφάλαιο σε μια μακροχρόνια οικογενειακή σύγκρουση. Αφήστε στην άκρη τη μνησικακία, αυτό επηρεάζει αρνητικά το άλλο πρόσωπο και σίγουρα δεν φέρνει τίποτα θετικό στη δική σας ζωή.
Μείνετε ουδέτεροι αν προκύψει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα στην εργασία, σας καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Θα μπορούσατε να έχετε παρεξηγήσεις, ακόμη και ένταση με κάποια μορφή εξουσίας ή έναν πελάτη -κλειδί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επαναξιολογήσετε τους στόχους της εργασίας σας και να δείτε πώς θα μπορούσατε να αποκτήσετε αίγλη και φήμη. Σκεφτείτε τι χρειάζεται να κάνετε για την εξισορρόπηση της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής αλλά μη πάρετε τελικές αποφάσεις. Αντίθετα, φροντίστε να διευθετήσετε οποιεσδήποτε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις εκκρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα λατρέψετε την παρέα των φίλων σας, λέγοντας πολλές ιστορίες και αστεία χάρη στην πανσέληνο που ηλεκτρίζει τον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Έχετε τη λαχτάρα για νέα πρόσωπα, για άτομα που αποδέχονται το περιπετειώδες και φιλοσοφικό μυαλό σας. Αυτό το σεληνιακό φως εγκαινιάζει έναν κύκλο δύο εβδομάδων, ο οποίος είναι ιδανικός για να κάνετε νέες φιλίες ή ακόμα και μια κοινή επιχείρηση.Συμβουλή: Θέλετε να πείτε τις απόψεις και να μιλήσετε, κάντε το αλλά με σύνεση και εγκράτεια! Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε αναστάτωση γύρω σας, προσέξτε τις μεγάλες αλήθειες που θα πείτε. Το φεγγάρι σας δίνει τόλμη και θάρρος να είστε απόλυτα ειλικρινείς, αλλά καλό θα ήταν να κινηθείτε με διπλωματία και στρατηγική.
Δείτε την καλή πλευρά του εν λόγω προσώπου, ποτέ δεν ξέρετε, ίσως ακόμη και να σας βοηθήσει στα εγχειρήματά σας. Το φεγγάρι ενισχύει επίσης τις σχέσεις σας με έναν αδελφό, συνάδελφο ή γείτονα, λίγη επιπλέον προσπάθεια θα σας φέρει πιο κοντά. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της πνευματικότητας, θα μπορούσατε να αμφισβητήσετε κάποιες από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας. Μήπως έχετε βάλει ετικέτα σε κάποιον/α ότι είναι η αδελφή ψυχή σας; Λοιπόν,τώρα μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχολογία σας το γεγονός ότι είστε πεισματικά προσκολλημένοι σε μια συγκεκριμένη θεωρία (ή άτομο). Η αναίρεση της υφιστάμενης φιλοσοφίας της ζωής σας, μπορεί στην πραγματικότητα να σας απελευθερώσει τώρα,ώστε να προχωρήσετε μπροστά και να είστε ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενισχύεται η παρουσία σας, κερδίζετε χάρη στη δύναμή σας και χάρη στην πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας. Αν ζούσατε λιτά ή νιώθατε ότι τα ταλέντα σας δεν ανταμείβονταν, τώρα η τύχη σας χαμογελά. Οργανώνετε τον προϋπολογισμό σας κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες, αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια προαγωγή ή μια συναρπαστική θέση εργασίας που προσθέτει στην τσέπη σας. Είστε τώρα περισσότερο αποδοτικοί και λειτουργείτε με ορθολογισμό για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Η οργάνωση είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας χωρίς επαγγελματικές ή οικονομικές εκκρεμότητες. Αποστασιοποιηθείτε από τους ταραξίες και το δράμα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η ανάδρομη Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας.
Ένας φίλος ή ο αγαπημένος σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προκλήσεις που φτάνουν μέχρι τη σύγκρουση. Επίσης, ελέγξτε το δικό σας δημαγωγικό τρόπο επικοινωνίας, ένα αστείο σας ή ένα πείραγμα θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον εκεί που πονάει. Δείξτε λίγη τρυφερότητα αλλά και εγκράτεια. Είστε μόνοι; Εξακολουθείτε να νιώθετε τις ίδιες δυνατές συγκινήσεις για έναν/μία πρώην; Αντί να καλέσετε πίσω στη ζωή σας αυτή την παλιά δραματική και νοσηρή σχέση, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα γύρω σας που θέλουν να μοιραστούν την καρδιά σας και έχουν περισσότερα θετικά γνωρίσματα από αυτή την παλιά αγάπη. Μπορούν να σας σέβονται και να σας εκτιμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο πάρτι! Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στέλνει ένα λαμπρό φως στη ζωή σας, αναδεύει μια φωτεινή νέα πορεία, περνάτε τις ευτυχέστερες ημέρες σας, ως ένα άμεσο αποτέλεσμα της όλης σκληρής προσπάθειάς σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορούσαν να σας φέρουν πολλές αλλαγές, δείτε αυτές τις αλλαγές ως θετικές ενδείξεις. Με αυτό το σεληνιακό φως που συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο, επωφεληθείτε και προβάλετε τον εαυτό σας. Είναι η δική σας προσωπική στιγμή, τολμήστε και σταματήστε να περιμένετε τους άλλους να σας δώσουν το πράσινο φως. Παράλληλα όμως, το φεγγάρι σας βάζει σε προβληματισμό: Οι φίλοι σας και τα άτομα στον κοινωνικό σας περίγυρο σας ανεβάζουν στα ουράνια ή σας γκρεμίζουν;Κάντε ένα διεξοδικό έλεγχο της πραγματικότητας σχετικά με το κοινωνικό δίκτυό σας.
Αν και λατρεύετε να γνωρίζετε νέο κόσμο και να έχετε πολλούς φίλους, το φεγγάρι απαιτεί να είστε πιο επιλεκτικοί. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ανοίγετε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας σε όλους τους γνωστούς σας.Κρατήστε απόσταση ασφαλείας ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας καιένα-δυο φιλαράκια που πραγματικά εμπιστεύεστε. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας θυμίζει ότι το κοινό έδαφος αποτελεί το θεμέλιο του δεσμού σας. Σκεφτείτε: μήπως ο αγαπημένος σας δεν αισθάνεται σίγουρος μαζί σας και έχει τις ανησυχίες του; Αν υποψιάζεστε ότι αυτή είναι η περίπτωση, μιλήστε με ειλικρίνεια, εκθέστε τις απόψεις σας και αποδεχτείτε τις δικές του. Μην πανικοβάλλεστε νομίζοντας ότι θα χάσετε την αγάπη!

ΙΧΘΥΣ
Κλείστε την πόρτα και βάλτε το σύρτη. Η πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, θα μπορούσε τελικά να φέρει το τέλος σε μια κατάσταση στην οποία ήσασταν μέχρι τώρα προσκολλημένοι. Ίσως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που νιώθετε κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση, αλλά η νοσταλγία και η συμπονετική φύση σας, σας έχουν αποτρέψει να δείτε την αλήθεια και να προχωρήσετε προς τα εμπρός.Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας,έτσι ώστε να μπορέσετε να υποδεχθείτε μια νέα θετική ενέργεια που είναι περισσότερο σύμφωνη με τις βασικές αξίες σας. Θα μπορούσε να εμφανιστεί ένας «άγγελος» που σας καθοδηγεί σε αυτόν το διαφωτιστικό δρόμο της ανακάλυψης.
Αποβάλλετε αυτό το βαρύ ψυχικό φορτίο και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Ίσως τώρα αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας ή μια γλυκιά απόδραση στις φαντασιώσεις σας. Σκεφτείτε: μια ημέρα σε ένα spa,μόνοι ή με τον καλύτερο φίλο σας στο εξοχικό σας, χαλάρωση στον καναπέ σας ή στη θάλασσα ακούγοντας το κύμα. Και μην ξεχνάτε, η μουσική είναι η θεραπεία της ψυχής σας κάτω από αυτό το σεληνιακό φως, εκτός κι αν θέλετε να ρίξετε έναν υπνάκο και να ταξιδέψετε στα όνειρά σας. Η πρακτικότητα και η ομορφιά μπορούν να συνυπάρχουν, ιδιαίτερα τώρα με την ανάδρομη Αφροδίτη στον αποτελεσματικό και οργανωτικό έκτο οίκο σας. Διώξτε μακριά την ακαταστασία από το σπίτι και το γραφείο σας, καλλωπίζοντας το χώρο σας. Συσφίξτε τις εργασιακές σχέσεις σας,γαλουχήστε τους δεσμούς με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας.Καλέστε κάποιον για μεσημεριανό γεύμα ή δώστε σε ένα συνεργάτη σας ένα μικρό δώρο, εκφράζοντας την εκτίμησή σας, έτσι απλά. Τα μικρά πράγματα της ζωής είναι που μας φέρνουν πιο κοντά.

Keywords
αστρα, το φως, εν λόγω, βγείτε, φως, facebook, βασεις, εκκρεμότητες, νέα, love, air, σπιθα, δραμα, καιρος, επηρεάζει, ετικέτα, ειλικρίνεια, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αλλαγη ωρας, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, www.facebook.com, αξια, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, εξτρα, βγείτε, δυνατα, μια ημερα, αφροδιτη, γνωση, δουλεια, επιπλα, εργασια, θαλασσα, θαρρος, καριερα, κοντρα, μουσικη, ομορφια, ονειρα, πιεση, προγραμμα, τηλεφωνο, τυχη, υγεια, φωτογραφιες, φως, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αιγλη, αισιοδοξια, αξιζει, αναμνησεις, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, ατομο, εβδομαδες, βρειτε, γεγονος, γειτονα, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δοθει, διαδικτυο, δικτυο, δωρο, εδαφος, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκλησια, εκκρεμότητες, εκτιμηση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εν λόγω, εμφάνιση, εξι, επικοινωνια, επηρεάζει, ερχεται, ετσι απλα, ετικέτα, τεχνολογια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, η δικη, ιντερνετ, θαλπωρη, θετικο, θετικη ενεργεια, θυμιζει, θεωρια, οικο, κεφαλαιο, κυμα, λογο, μακρια, ματια, μηνυματα, μικρο, μοναξια, μορφη, μπορειτε, μυαλο, νικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οραμα, τροχος, ο τροχος, παιδικα, παιδια, παρουσιαση, υπογραφη, πορτα, ψυχη, ποναει, ρευμα, σιγουρα, σιγουρος, συντομα, συρτη, σοφια, σπιτι, σπιτια, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τολμηστε, τολμη, το φως, φαντασια, φεγγαρι, φυση, φοβιες, φημη, φορα, χερι, χαθηκε, χαος, ψηφιακο, ψυχικο, δαχτυλιδι, ειλικρινεις, εξοχικο, love, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, μια φορα, μπροστα, οψεις, ουρανια, πληγες, spa, σωστο, ταξιδι, θεια, θετικα
Τυχαία Θέματα