Τα 3 λάθη που κάνετε στο στιλ σας και προσέχουν όλοι!

Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνετε στο στιλ σας και προσέχουν όλοι.

1 Δεν φοράτε ρούχα που σας εφαρμόζουν καλά!


Αν κάτι είναι μεγάλο ή πολύ στενό, και γενικά δεν εφαρμόζει σωστά στο σώμα σας, θα γίνει αμέσως αντιληπτό. Μην επενδύετε σε κομμάτια που πιστεύετε ότι θα “στρώσουν” αν χάσετε δυο κιλά ή αν τα μαζέψετε με παραμάνες.

2 Φοράτε πολλά αξεσουάρ


Τα κοσμήματα, και τα αξεσουάρ γενικώς, μπορούν να αναδείξουν αλλά και να καταστρέψουν μια εμφάνιση! Τα statement κοσμήματα θέλουν “ήσυχα” looks, ενώ τα πολύ φανταζί δεν είναι συνήθως στιλάτα. Επιλέξτε πιο ντελικάτα κομμάτια,

ενώ πάντα έχετε στο νου σας ότι ένα στιλάτο ζευγάρι γυαλιά μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σας.

3 Δεν φοράτε το σωστό ύψος


Πρέπει πάντα να έχετε στο νου σας το ύψος σας και το σωματότυπό σας, όχι γιατί αυτά σας εμποδίζουν να ντυθείτε με στιλ, αλλά για να μη αγοράσετε κάτι που μπορεί να μη σας κολακεύει. Αν είστε πολύ ψηλή ίσως ένα πολύ μίνι φόρεμα να μη δείχνει τόσο κολακευτικό όσο μια στενή pencil φούστα, ενώ, αν είστε κοντή μια mini skater φούστα ή κλος, μπορεί να είναι περισσότερο κολακευτική από μία midi, που μπορεί να μην εφαρμόσει σωστά στο ύψος σας. Το ίδιο και με τα παντελόνια, ένα cropped μπορεί να είναι κολακευτικό και για ψηλές και για πιο κοντές κοπέλες, αρκεί να το φορέσετε με τα σωστά παπούτσια, αλλά και top.

Το μυστικό

Να θυμάστε: μια designer bag αποτελεί επένδυση, και σίγουρα ξεχωρίζει. Όμως, τα μεγάλα logo στις ακριβές τσάντες δεν κάνουν εντύπωση.

The post Τα 3 λάθη που κάνετε στο στιλ σας και προσέχουν όλοι! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα