Προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας για τα Χριστούγεννα!

Σωστή προετοιμασία για να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών χαμογελώντας με το πιο λαμπερό μας πρόσωπο!

Όλες γνωρίζουμε καλά πως ποτέ δεν μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάτι την… τελευταία στιγμή. Ομοίως, αν θέλουμε να λάμπουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να κλέψουμε τα βλέμματα στα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, πρέπει να φροντίσουμε εγκαίρως και ουσιαστικά το δέρμα μας. Μπορείτε και προλαβαίνετε!

Με τις σωστές κινήσεις, θα πετύχετε την καλύτερη ανανέωση για τη γιορτινή σας ακαταμάχητη γοητεία!

Είναι γνωστό ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ένας βαθύς καθαρισμός

αποτελεί την απαραίτητη και κυρίαρχη, πρώτη, κίνηση! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι «Όμορφο δέρμα είναι μόνο το καθαρό δέρμα». Αφού έχει γίνει ο καθαρισμός και το δέρμα έχει αποβάλει καθετί περιττό, πρέπει να το ενυδατώσουμε καλά και σωστά. Μόνο αν του προσφέρουμε την υγρασία που χρειάζεται με τα ενδεδειγμένα συστατικά, θα μπορούμε να επιτύχουμε το τέλειο μακιγιάζ το οποίο θα μπορεί να διαρκεί για πολλές ώρες.

Εάν το δέρμα μας είναι θαμπό, άτονο και με ανομοιογενή χροιά, υπάρχουν λύσεις ώστε στις γιορτές να έχουμε προλάβει την ενίσχυση της φωτεινότητάς του. Στόχος είναι η σωστή επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ευαισθησία ή ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη.

Εχουμε τη δυνατότητα, λοιπόν, να βελτιώσουμε τα πάντα, επιλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω:

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ

Από την εταιρεία Propolia επιλέγουμε τη θεραπεία απολέπισης προσώπου με πρόπολη, αλόη βέρα & λεπτοθρυματισμένο πυρήνα βερικόκου για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσουμε την επιδερμίδα σας να λάμψει!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Για την καλύτερη ανανέωση της επιδερμίδας, η Moroccan Natural με τη μοναδική Pearl Powder, την 100% Φυσική Σκόνη Μαργαριταριού, μας παρέχει τη δυνατότητα να κάνουμε υπέροχες μάσκες στο πρόσωπο μας. Καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει , ενώ παράλληλα αυξάνει την ελαστικότητά της.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Από την εταιρεία Kae’ Cosmetique επιλέγουμε μεταξύ a) Vitality Day Serum με Argan, Τριαντάφυλλο και Γεράνι, b) Firming Night Serum με Αργκάν & Γιασεμί και c) Argaroyal Serum Αντιγήρανσης με 9 Πολύτιμα Αναπλαστικά Έλαια & Αιθέρια Έλαια.

a)

b)

c)

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

Η Propolia εξειδικεύεται εκτός των άλλων και σε θεραπείες για την ακμή και τη χρόνια ερυθρότητα, και προτείνει να δοκιμάσεις το SOS Imperfections Roll on με Πρόπολη, Παλμαρόζα & Τεϊόδενδρο, ενώ η A’kin με το βραβευμένο Organic Brightening Rosehip Oil με Βιταμίνη C & έλαιο Μακαντάμια μειώνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης, της αρνητικής επίδρασης του ήλιου, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και την ανομοιογένεια στον τόνο την επιδερμίδας.

ΤΟΝΩΣΗ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Η Biorganic με το 100% ανθόνερο από τριαντάφυλλα Rosa Damascena, βιολογικής καλλιέργειας, μας παροτρύνει να ψεκάζουμε συχνά κατά τη διάρκεα της ημέρας την επιδερμίδα μας για να την τονώσουμε και να τη φρεσκάρουμε. Είναι ιδανική επιλογή για μετά τον καθαρισμό πριν την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά και για τόνωση του δέρματος μετά την ενυδάτωση, ακόμη και εάν ειστε μακιγιαρισμένη. Έτσι η επιδερμίδα μας δεν προλαβαίνει να αφυδατωθεί και να δείξει ταλαιπωρημένη.

Η σωστή καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα από τα μυστικά του λαμπερού και υγιούς δέρματος.
Η έγκαιρη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας, υπόσχεται την πιο λαμπερή όψη και υπογράφει την ακτινοβολία μας στις γιορτές που έρχονται!

Βιολογικά καλλυντικά για τον καθαρισμό, απολέπιση ενυδάτωση, λάμψη και τόνωση της επιδερμίδας σας θα βρείτε στο WWW.ORGANICBRANDS.GR!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας για τα Χριστούγεννα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα