Πώς ξεπερνά τον πόνο ο David Beckam;

Τι κοινό έχουν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, διάφορες ομάδες μπάσκετ των ΗΠΑ και ο David Beckam; Όλοι φορούν επιθέματα για να εξαφανίσουν τον πόνο ακολουθώντας τη μέθοδο φωτοθεραπείας!

Τα αυτοκόλλητα επιθέματα LifeWave χρησιμοποιούν τις αρχές της ανατολίτικης ιατρικής και του βελονισμού χωρίς βελόνες, για την ήπια διέγερση των σημείων του σώματος που χρησιμοποιούνται για την εξισορρόπηση και τη βελτίωση της ενεργειακής ροής στο ανθρώπινο σώμα, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το

αποτέλεσμα είναι ένας φυσικός τρόπος βελτίωσης της ποιότητας ζωής σας χωρίς την είσοδο φαρμάκων, διεγερτικών ή βελονών στο σώμα. Ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίου του ανθρώπινου σώματος. Επιδρούν σε επίπεδο μορίων και κυττάρων. Απλή και εύκολη καθημερινή χρήση σε βελονιστικά σημεία του σώματός σας.

Τα επιθέματα είναι εύκολα στην τοποθέτηση, ασφαλή και μπορούν να βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της υγείας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων χωρίς χημικές ουσίες. Eκτός του πόνου, τα επιθέματα βοηθούν στη ρύθμιση του βιολογικού μας ρολογιού, καλύτερο ύπνο, μείωση του άγχους, αύξηση της ενέργειας, αντοχή, ευλυγισία κ.ά.

Πώς να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave & Patchbuddy Coaches
Κάντε κλικ εδώ. Για τιμή λιανικής κάντε κλικ στο Products. Για τιμή μέλος – patchbuddy coach κλικ στο JOIN.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.bettyaslanis.gr

Τα επιθέματα περιέχουν Αμινοξέα, Σάκχαρα, Σταθεροποιημένο οξυγόνο. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

The post Πώς ξεπερνά τον πόνο ο David Beckam; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα