Πως να φροντίσετε το σώμα σας μετά από τον ήλιο

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας τόσο πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο όσο και μετά. Το να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στον εαυτό σας αφού επιστρέψετε από την παραλία, θα λειτουργήσει ευεργετικά για την όψη της επιδερμίδας σας αλλά και για τη διάθεσή σας.

1. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο μπάνιο σας. Όταν επιστρέψετε από την παραλία απλώστε ένα scrub σώματος για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Συνεχίστε κάνοντας ένα ντουζ με ένα αφρόλουτρο με δροσερό άρωμα έτσι ώστε μόλις βγείτε από το μπάνιο να αισθάνεστε

την επιδερμίδα σας δροσερή και λαμπερή.

2. Ενυδατώστε το δέρμα σας όσο περισσότερο μπορείτε. Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας κρέμα σώματος και με κυκλικές κινήσεις απλώστε την σε όλο το σώμα σας μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Ενώ το κάνετε αυτό απλώστε μια μάσκα θρέψης στα μαλλιά σας έτσι ώστε να γλυτώσετε χρόνο.

3. Καντε απολέπιση στο πρόσωπο πριν πάτε στην παραλία. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να απορροφήσει η επιδερμίδα σας το αντηλιακό. Όταν επιστρέψετε από την παραλία, ξεπλύντε το πρόσωπό σας με ένα υγρό καθαρισμού. Έπειτα κάντε μια ενυδατική μάσκα και θα δείτε πόσο λαμπερό θα είναι το πρόσωπό σας.

4. Ακόμα και αν έχετε κάνει πεντικιούρ την αμέσως προηγούμενη μέρα είναι πιθανό τα πέλματά σας να δείχνουν ταλαιπωρημένα και σκληρά όταν επιστρέφετε από την παραλία. Μετά το ντούζ χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα για να τρίψετε τις πατούσες σας. Έπειτα απλώστε αρκετό body butter σε αυτές. Το βούτυρο σώματος είναι πολύ πιο ενυδατικό από τις απλές κρέμες και θα βοηθήσει τα πόδια σας να είναι ενυδατωμένα και μαλακά.

Το μυστικό

Πιίτε πολύ νερό! Δεν είναι σημαντικό να είναι ενυδατωμένος ο οργανισμός σου μόνο όταν είστε στην παραλία αλλά και μετά, οπότε πίνετε αρκετό νερό.

The post Πως να φροντίσετε το σώμα σας μετά από τον ήλιο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα