Οι νέες τάσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο!

Οι Hair Experts του Le Tif Hair Beauty Shop είδανε πολλά στην Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-2018 και σας παραθέτουν τα καλύτερα.

Φυσικά μήκη!

Τα μαλλιά ρέουν ελεύθερα, γεμάτα κίνηση και στυλ, απλά όπως στην πασαρέλα της Stella McCartney.

Οι κομμωτές σίγουρα δεν πιέστηκαν για το χρόνο Backstage. Η φυσική εμφάνιση είναι η μεγαλύτερη τάση αυτής της σεζόν, αφήνοντας τα μαλλιά να μιλούν από μόνα τους.
Το είδαμε: Jeremy Scott, Dries Van Noten, Isabel Marant.

Το κομψό υγρό look!

Αν και η ίδια ιδέα παρατηρήθηκε στους διαδρόμους της εβδομάδας μόδας Άνοιξη- Καλοκαίρι 2017, όπου τα μαλλιά ήταν τελείως ευθεία και λακαρισμένα, η εμφάνιση της επόμενης σεζόν είναι πιο χαλαρή με πρόσθετο ύψος.
Το είδαμε: Sportmax, Wanda Nylon, Giambattista Valli

Acid hair-πολύχρωμα μαλλιά!

Όλα τα μάτια ήταν καρφωμένα σε μια χούφτα μοντέλα από τη Νέα Υόρκη ως το Παρίσι χάρις στα πολύ έντονα χρώματα στα μαλλιά τους! Από το κίτρινο-καναρίνι μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ, μαζί με το φωσφορίζων ροζ, όταν πρόκειται για χρώμα αυτή τη σεζόν οτιδήποτε είναι εφικτό όσο τα μαλλιά είναι καλά ενυδατωμένα και φροντισμένα.
Το είδαμε: Gucci, Versace, Jeremy Scott!

Χαλαρές μπούκλες!

Ενώ οι διάδρομοι της εβδομάδας μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 ήταν γεμάτοι με σφιχτές μπούκλες, τον επόμενο χειμώνα είναι πιο χαλαρές και φυσικές!
Το είδαμε: Dior, Fendi, Nina Ricci

Κοντά καρέ μαλλιά!

Σίγουρα ένα από τα στυλ αστέρια από τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-2018. Είδαμε ήδη κάποια μοντέλα που το φορούν. Τα μήκη πρέπει να αγγίζουν τους λοβούς του αυτιού, μαζί με ένα ελαφρύ φιλάρισμα για να δώσουν ένα νεανικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το είδαμε: Balenciaga, Céline, Prada

Tribal πλεξούδες!

Οι πλεξούδες είναι must και αυτή τη σεζόν , τοποθετημένες ψηλά στο κεφάλι σε σειρές με μια έθνικ επίδραση. Ο τέλειος τρόπος για να νιώσεις αμαζόνα!
Το είδαμε: Balmain, Andrew GN, Saint Laurent!

Αξεσουάρ στα μαλλιά!

Ρετρό αξεσουάρ έκαναν την επιστροφή τους αυτή τη σεζόν. Είτε από γούνα, κρύσταλλα ή μαύρο δέρμα, βρείτε κάτι που θα τονίσει τα μαλλιά και την εμφάνισή σας!
Το είδαμε: Chanel, Elie Saab, H & M Studio!

Το κούρεμα καπέλο! bowl cut!

Η έκπληξη της σαιζόν βγαλμένη από τα 90΄s!
Το είδαμε: Haider Ackermann, Alexander Wang, Lanvin!

«Τσαλακωμένα» μαλλιά!

Η εμφάνιση grunge ήταν μια άλλη έκπληξη αυτή τη σεζόν! Με τα βρεγμένα μαλλιά, τα εναλλακτικούς κότσους και τα επαναστατικές τούφες που αρνούνταν να παραμείνουν στη θέση τους σίγουρα αυτό το look τραβά όλα τα βλέμματα!
Το είδαμε: Masha Ma, Versus Versace, Marni!

«Αλογοουρά» νέας γενιάς!

«Στριμμένα» ή πιασμένα μαλλιά στο πλάι, οι hairstylists βρήκαν μια πληθώρα νέων τρόπων να αναδείξουν την αλογοουρά για μια επιθετική» ή ρομαντική εμφάνιση. Σημειώστε τον έναν κοινό παρονομαστή: φορέστε την αλογοουρά στον αυχένα του λαιμού.
Το είδαμε: Rochas, J.W.Anderson, Alexander McQueen!

Afro look!

Το πολύ σγουρό σε κοντό και μακρύ μήκος είναι must! Τολμήστε το!
Το είδαμε: Marc Jacobs, Wanda Nylon

Όποιο στυλ κι αν υιοθετήσετε αυτή τη σεζόν, να θυμάστε ότι τα υγιή και ενυδατωμένα μαλλιά θα είναι πάντα στη μόδα! Επιλέξτε τα κατάλληλα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών και φροντίστε τα καθημερινά. Ιδανικά, οι σειρές Kerastase, Redken και L’Oréal Professionnel θα δώσουν αέρα ‘πασαρέλας’ στην κόμμωσή σας. Δοκιμάστε τες!

The post Οι νέες τάσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα