Κυτταρίτιδα – Δώστε τέλος με θαυματουργά αξεσουάρ!

Όλες οι γυναίκες κάθε χρόνο τέτοια εποχή ερχόμαστε αντιμέτωπες με το πρόβλημα της κυτταρίτιδας ή την όψη φλοιού πορτοκαλιού, που λίγο πολύ όλες έχουμε σε διάφορα σημεία του σώματος μας.

Όλες θέλουμε και ψάχνουμε τη καλύτερη δυνατή λύση χωρίς να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία σε πανάκριβες κρέμες και ινστιτούτα ομορφιάς.

Αναζητήσαμε για εσάς τις φίλες μας και σας παρουσιάζουμε τα θαυματουργά και πάνω απ’ όλα οικονομικά αξεσουάρ που ανακαλύψαμε!

Ονομάζονται Croll & Denecke! Προϊόντα υψηλής ποιότητας που νοιάζονται για εσάς και το περιβάλλον, κατασκευασμένα από προσεκτικά επιλεγμένες ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες από τη Μεσόγειο και την Καραϊβική (sisal, σφουγγάρι θάλασσας, μπαμπού, ξύλο κλπ).

Λοιπόν κορίτσια μας… Πρώτο απαραίτητο βήμα που αναφέρουμε συνεχώς για την αναγέννηση της επιδερμίδας μας είναι η απολέπιση. Η διαδικασία αυτή, μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα. Επιπλέον, επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουμε στο δέρμα να διεισδύσουν καλύτερα και πιο βαθιά. Έτσι, η απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος και δεν πρέπει να την αμελούμε!

Το αγαπημένο μας, λοιπόν, αξεσουάρ είναι το Ξύλινο Βουρτσάκι 2 σε 1 Massage Bath and Shower Brush, που απολεπίζει απαλά και καταπολεμά δραστικά την κυτταρίτιδα!


Υψηλής ποιότητας, οβάλ βουρτσάκι μασάζ με 9 σειρές φυσικών λευκών τριχών είναι ιδανικό για χρήση στη μπανιέρα και το ντους. Η υπέροχη λαβή του, εφαρμόζει τέλεια στο χέρι για τρίψιμο και τόνωση της επιδερμίδας. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που απολεπίζει, απομακρύνει τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και επιβραδύνει το σχηματισμό κυτταρίτιδας!
Επίσης μιας και το καλοκαιράκι πλησιάζει προετοιμάζει μοναδικά την επιδερμίδα για να μαυρίσει ομοιόμορφα!

Το εξειδικευμένο Anti-Cellulite Brush θα σας σώσει!!!!

Ένα υπέροχο ξύλινο βουρτσάκι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας από φυσικές ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες που προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για να δεχθεί τη φροντίδα του αντικυτταριτιδικού προϊόντος. Έχει αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, παρέχει στην επιδερμίδα σύσφιξη και καταπολεμά την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Και για το τέλος αφήσαμε τη φυσική λούφα απολέπισης σώματος με τα αποξηραμένα τροπικά είδη κολοκύθας που το καθιστούν μοναδικό!!!


Η λούφα έχει εξαιρετικές ιδιότητες απολέπισης καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Δημιουργεί με τον τρόπο αυτό υπεραιμία και προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί και να απορροφήσει στο μέγιστο βαθμό κάθε κρέμα σώματος.

Βέβαια τίποτα δεν γίνεται, ως εκ θαύματος αν δεν ακολουθήσουμε, μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Γι’ αυτό ακολούθησε 4 απλά μυστικά μας για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα ΤΩΡΑ και θα δεις θαύματα….πιο σύντομα από όσο φαντάζεσαι!

1) Βάλε λίγο άσκηση στη ζωή σου, ακόμα κι όταν δεν έχεις χρόνο. Απλές, μικρές δραστηριότητες που δεν απαιτούν κόπο και φυσικά δεν κοστίζουν τίποτα. Περπάτα πιο συχνά στην καθημερινότητα σου και ξέχασε για λίγο το αυτοκίνητο και τα λεωφορεία. Χρησιμοποίησε τις σκάλες, ξέχασε το ασανσέρ. Χόρεψε με την αγαπημένη σου μουσική στο σπίτι όσο κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. Παίξε με τα κατοικίδια ή τα παιδιά σου. Θα βελτιώσεις την υγεία σου και θα νοιώσεις αμέσως ευεξία!

2) Πιες νερό με πιπέρι καγιέν, 1 κ.γ τζίντζερ και χυμό λεμονιού. Το θαυματουργό αυτό ρόφημα καίει το λίπος, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον μεταβολισμό και διώχνει τις τοξίνες του δέρματος. Για να κάνεις το συγκεκριμένο κοκτέιλ, βράσε ένα ποτήρι νερό, ανακάτεψε τα υλικά και πιες το 3 φορές την ημέρα…

3) Δύο φορές την εβδομάδα τρίψε καλά την επιδερμίδα σου με τα ειδικά αξεσουάρ Croll & Denecke!

4) Να εντάξεις στη διατροφή σου τροφές κατά της κυτταρίτιδας! Απαραίτητα λιπαρά οξέα, ακόρεστα λίπη, άπαχες πρωτεΐνες, δημητριακά ολικής άλεσης, φρούτα, λαχανικά, φυτικές πρωτεΐνες, τροφές υψηλές σε βιταμίνη C και πράσινα λαχανικά είναι μερικές από αυτές που θα σε κάνουν να αποχαιρετήσεις αυτή την έρμη την κυτταρίτιδα μια και καλή!

Θα τα βρεις με ένα κλικ στο λατρεμένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR – Το Μοναδικό E-shop Καλλυντικών στην Ελλάδα με τις Καλύτερες Εταιρείες του Κόσμου με Βιολογικά & Φυσικά Καλλυντικά.

Δες τα προϊόντα Croll & Denecke -> ΕΔΩ!!!

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος!
Μπορείτε να αποκτήσετε τα βουρτσάκια εντελώς δωρεάν στα νέα set προσφοράς που δημιούργησε το Organic Brands!

Δείτε τα -> ΕΔΩ!!!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Κυτταρίτιδα – Δώστε τέλος με θαυματουργά αξεσουάρ! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika