Γιατί δεν πρέπει να πετάτε το βουρτσάκι της μάσκαρα; 5 φανταστικές beauty ιδέες!

Εκτός από το να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα νύχια σας υπάρχουν και άλλες 5 φανταστικές beauty ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι της τελειωμένης σας μάσκαρα!

1 Να χτενίσετε τα φρύδια σας

Αν δεν έχετε βουρτσάκι για φρύδια, χρησιμοποιήστε της μάσκαρα για να τα τιθασεύσετε και να τους δώσετε το τέλειο σχήμα.

2 Για να τιθασεύεσετε τις φύτρες

Οι ενοχλητικές φύτρες χαλάνε το sexy, sleek χτένισμα σας; Ψεκάστε με λακ το βουρτσάκι της μάσκαρα

και χτενίστε τες προς τα πίσω για να τις σταθεροποιήσετε.

3 Για να θρέψετε τις βλεφαρίδες σας

Ξέρετε ότι το καστορέλαιο κάνει θαύματα σε βλεφαρίδες και φρύδια. Αυτό που δεν ξέρετε είναι το πώς να το εφαρμόσετε: βουτήξτε το βουρτσάκι σας στο καστορέλαιο και έπειτα εφαρμόστε στις βλεφαρίδες για τέλειο αποτέλεσμα!

4 Δημιουργήστε το τέλειο nail art

Περάστε μια βάση σε nude και ουδέτερες αποχρώσεις, μόλις στεγνώσει περάστε μια στρώση από ένα διαφορετικό βερνίκι και απευθείας περάστε από επάνω το βουρτσάκι της μάσκαρα για να δημιουργήσετε ένα αφηρημένο και μοντέρνο nail art σε χρόνο dt!

5 Κάντε scrub στα χείλη

Η απολέπιση στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τα μικρόβια αλλά και τα υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ. Φτιάξτε μόνη σας ένα σπιτικό peeling ανακατεύοντας λίγο μέλι και καστανή ζάχαρη. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στο βουρτσάκι, το οποίο βέβαια θα έχετε απολυμάνει, και τρίψτε ελαφρώς τα χείλη σας. Έπειτα, καθαρίστε τα απαλά και ολοκληρώστε με ένα balm για ενυδάτωση.Το μυστικό

Γνωρίζετε ότι για μια μάσκαρα το σημαντικό είναι το βουρτσάκι και όχι το υλικό; Αν αγοράσατε λοιπόν μια ακριβή μάσκαρα που σας τελείωσε, κρατήστε το βουρτσάκι και χρησιμοποιήστε το με το υλικό ενός πιο φθηνού προϊόντος.

The post Γιατί δεν πρέπει να πετάτε το βουρτσάκι της μάσκαρα; 5 φανταστικές beauty ιδέες! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα