Δώστε λάμψη στο βλέμμα! – Tips από τα καταστήματα καλλυντικών O-morfia

Τα μάτια ειναι ενα σημείο του προσώπου που τραβάει την μεγαλύτερη προσοχή! Ειναι ευαίσθητα, κινούνται συνεχώς και εκφράζονται έντονα καθώς συμπληρώνουν την κάθε μας λέξη. Εκτός απο την περιποίηση πρέπει να τους δίνουμε λάμψη και ξεκούραστη επιφάνεια. Αυτό μπορεί να το δώσει μονο το concealer, ειναι κάπως παρεξηγημένο προϊόν μιας και πολλές γυναίκες πιστεύουν οτι κάνει ποιο έντονες τις γραμμές των ματιών ή οτι βαραίνει την περιοχή.

Στη συνέχεια θα σου ξεκαθαρίσω το τοπίο για τα concealer αλλα και ποιος τύπος ταιριάζει καλύτερα για την εκάστοτε επιδερμίδα.

Το concealer ειναι αυτό

που θα φωτίσει τους μαύρους κύκλους θα καλύψει δυσχρωμίες και θα ξεκουράσει την περιοχή των ματιών για να την αναδήξει. Το σημαντικότερο κομμάτι ειναι η υφή του, θα πρέπει να ειναι λεπτόρευστο και να μην έχει πολύ πούδρα στην σύνθεση του αν έχεις έντονες γραμμές ενώ αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή επέλεξε μια υφή που αφήνει ματ τελείωμα για περισσότερο κράτημα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Λεπτόρευστη υφή που δεν βαραίνει την περιοχή των ματιών και δίνει λάμψη μεγάλης κάλυψης. Το KOST Proffesional Concealer ειναι κατάλληλο για επιδερμίδες που έχουν ανάγκη περισσότερη υγρασία καθώς η συνθεση του με γλυκερίνη αφήνει το δέρμα να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα απο την δημιουργία ελεύθερων ριζών. Η κάλυψη του ειναι medium προς full και αυτό ακριβώς ειναι που το καθιστά ενα άκρως επαγγελματικό concealer διότι είναι πολυ ενυδατικό, δεν μπαίνει μέσα στις γραμμές και παρέχει μεγάλη κάλυψη για τέλειο φινίρισμα στο μακιγιαζ σου. KOST Profesional Concealer – 5,50€

Η λιπαρότητα είναι ενα σημαντικό πρόβλημα ιδιαίτερα για το μακιγιαζ διότι αναγκάζεσαι να το φρεσκάρεις συνέχεια και χάνεις χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ενα stick concealer που θα περιορίσει την έκκριση σμήγματος, θα καλύψει έντονα σημάδια γύρω απο τα μάτια αλλα ακόμη και στην περιοχή του προσώπου. Το ASTRA Be Perfect Concealer με την μοναδική υφή του απλώνεται παρά πολυ εύκολα χωρίς να στεγνώνει το δέρμα χάρη στο έλαιο αβοκάντο. Η κάλυψη του ειναι full ενώ η περιεκτικότητα του σε πούδρα θα αφήσει ματ τελείωμα για πολλές ώρες. ASTRA Be Perfect Concealer – 6,30€

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται απο έντονους μαύρους κύκλους που σκοτεινιάζουν το βλέμμα, αυτό που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση είναι ενα concealer που να συνδιάζει και τις ιδιότητες ενός high lighter. Το MESAUDA Tech Touch Concealer καλύπτει αμέσως τους μαύρους κύκλους χάρη στην έντονη χρωστική του και παράλληλα χαρίσει μεγάλη φωτεινότητα αφού στην σύνθεση βρίσκουμε διάφανα pigment που αντανακλούν το φως σαν καθρέφτης. MEUSADA Tech Touch Concealer – 12,90€

Στα καταστήματα O-morfia θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία απο διαφορετικά concealer που απαντούν σε κάθε ανάγκη και περίσταση. Αφέσου στα έμπειρα χέρια των O-morfia make up artist να σε καθοδηγήσουν για το σωστό προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες σου και αποκόμισε τα beauty tips που θα σας δείξουν.”

Μάνος Κατρίνης – Creative-Director των καταστημάτων O-morfia

Ποιος είναι ο Μάνος Κατρίνης:
O Μάνος έχει μεγάλη πείρα στο χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα του επαγγελματικού μακιγιάζ. Εργάστηκε στην L’ Oreal, καθώς ήταν ο βασικός Make-Up Artist του GIORGIO ARMANI και έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών όπως MAC, CHANEL, ORIFLAME KAI INGLOT, με παρουσία στα περιοδικά ομορφιάς και μόδας L’OFFICIEL, IN STYLE, HELLO, OK, MADAME FIGARO. Παράλληλα, είναι τομεάρχης ομορφιάς στον όμιλο ΙΕΚ Ξυνή κάτι που καθιστά την αγαπη του για μετάδοση γνώσεων και εμπειριών πρωταρχικό του στόχο. Τέλος, είναι αποκλειστικός make up arist διάσημων ελληνίδων τραγουστριών και παρουσιάζει την ενότητα “Make-Over” στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο E TV κάθε εβδομάδα.

Τα καταστήματα O-morfia

Τα καταστήματα O-morfia, με εμπορικό concept το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη σημερινή οικονομική συγκυρία, έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, καθώς η αγορά των καλλυντικών δείχνει την νέα κατεύθυνση: τη διανομή «masstige», κάτι που τα καταστήματα O-morfia πρεσβεύουν.
Οι πελάτισσες των O-morfia νιώθουν πριγκίπισσες σ’ ένα πολύ όμορφο χώρο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς σε χαμηλές τιμές. Τα προϊόντα των O-morfia, είναι αποκλειστικές αντιπροσωπίες γνωστών brands ευρωπαϊκής εμπορικής πορείας κάτι που διασφαλίζει και την ποιότητα και την καινοτομία (Kost, Astra, Mesauda).
Εξάλλου, όπως λέει και το motto της αλυσίδας, στα O-morfia, «η ομορφιά άλλαξε τόνο»!

Βρείτε τα στην Αθήνα, σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και online:
Αθήνα – Ν. Ιωνία
Αθήνα – Παγκράτι
Αθήνα – Ίλιον
Αθήνα – Ζωγράφου
Ιωάννινα
Δράμα
Σέρρες
Αγ. Νικόλαος
Ιεράπετρα
www.o-morfia.gr

The post Δώστε λάμψη στο βλέμμα! – Tips από τα καταστήματα καλλυντικών O-morfia appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα