Αυτό το θαυματουργό έλαιο ανάπλασης προσώπου χρησιμοποιεί η Kate Middleton!

Θέλεις επιδερμίδα λαμπερή και σφριγηλή, χωρίς ατέλειες; Το στοιχείο κλειδί για την ολική αναγέννηση της επιδερμίδας βρίσκεται σε ένα θαυματουργό μπουκαλάκι: τo Organic Rosehip Oil της Trilogy.

Το χρησιμοποιούν top models, πασίγνωστες ηθοποιοί του Hollywood με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και η αριστοκρατική Kate Middleton! Ένα προϊόν που έχει λάβει διθυράμβους από τις περισσότερες beauty

bloggers σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Tο πιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και σε βιταμίνη Ε οργανικό έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς!


Συντηρεί την νεότητα και την ζωντάνια των ιστών της επιδερμίδας. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3, 6 & 9) και αντιοξειδωτικά, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι το καλύτερο φυσικό προϊόν για αναδόμηση και επαναφορά της λάμψης και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Έχει επίσης εξισορροπιστικές ιδιότητες για αυτό είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Υπάρχουν πολλά έλαια αγριοτριανταφυλλιάς στο εμπόριο, αλλά κανένα – πιστέψτε μας γι’αυτό – δεν πλησιάζει την ποιότητα που έχει αυτό το έλαιο! Είναι λεπτόρρευστο, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει καθόλου μα καθόλου λιπαρότητα.

Η δούκισσα του Cambridge Kate Middleton με την αριστοκρατική κλασική ομορφιά που εκπέμπει έχει ως σύμμαχο στην περιποίηση της εταιρεία Trilogy! Η Trilogy ιδρύθηκε το 2002 στη Νέα Ζηλανδία και κατάφερε να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών του πλανήτη.

Η επιτυχία της Trilogy βασίζεται στο τρίπτυχο: Απλότητα, Αγνότητα & Αποτελεσματικότητα.

Αυτές οι τρεις λέξεις καθορίζουν και το όνομα της εταιρείας, Τριλογία. Κάνοντας τες πραγματικότητα, τα καλλυντικά της Trilogy διαφέρουν πολύ από την υπόλοιπη αγορά και τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και τα άμεσα αποτελέσματα αναδόμησης που παρέχουν στην επιδερμίδα!

Μη χάνεις ούτε λεπτό!
Απόκτησε το τώρα με ένα κλικ ΕΔΩ από το λατρεμένο μας WWW.ORGANICBRANDS.GR. Το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών που τολμά και φέρνει στην Ελλάδα τα πιο Κορυφαία Επώνυμα Brands οργανικών καλλυντικών του πλανήτη!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Αυτό το θαυματουργό έλαιο ανάπλασης προσώπου χρησιμοποιεί η Kate Middleton! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα