Αυτό είναι το πολυβραβευμένο έλαιο μαλλιών που χαρίζει πραγματικά εκθαμβωτικά μαλλιά

Το ξέρουμε ότι σας αρέσει όσο και εμάς να ανακαλύπτετε προϊόντα-θησαυρούς που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα των μαλλιών μας! Το νέο μας εύρημα ακούει στο όνομα Really Good Hair Oil και είναι ό,τι ακριβώς προδίδει το όνομά του.

Δεν κέρδισε τυχαία το Χρυσό Βραβείο καλύτερου προϊόντος και καλύτερης αγοράς για το 2016 από τα Green Parent Natural Beauty Awards 2016.

Το Really Good Hair

Oil είναι η πολυτελής περιποίηση για τα μαλλιά σας με ένα αποτελεσματικό, θρεπτικό μείγμα πέντε θρεπτικών και ανανεωτικών ελαίων. Περιέχει το γνωστό έλαιο Moroccan Argan και 100% καθαρό έλαιο καρύδας, συστατικά γνωστά για την ενίσχυση και αναδόμηση των μαλλιών.

Ενισχυμένο με βιταμίνη Ε και έλαια από αβοκάντο, γλυκό αμύγδαλο & σουσαμιού, ιδανικά για την ανασυγκρότηση και την αποκατάσταση της λάμψης και της υγρασίας της τρίχας .

Αρωματισμένο με το εκπληκτικό Ινδικό Jasmine, το Really Good Hair Oil είναι ένα θαυμάσιο έλαιο που θα εξασφαλίσει στα μαλλιά σας δύναμη, υγεία και λάμψη.

Όλα τα παραπάνω αναμειγνύονται με τα πιο ισχυρά βότανα της Αγιουρβέδα, Brahmi και Neem.

Το Brahmi είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών και την ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών. Θρέφει τις ρίζες των μαλλιών και προωθεί την υγιή ανάπτυξή τους. Το Neem προωθεί την υγεία στο τριχωτό της κεφαλής και αποτρέπει την αραίωση των μαλλιών.

Χαρίστε στα μαλλιά σας ένα δυνατό σύμμαχο με ένα κλικ στο www.organicbrands.gr

Εκμεταλλευτείτε τα Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 20€
Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες καλέστε στο 2310 220722.

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αυτό είναι το πολυβραβευμένο έλαιο μαλλιών που χαρίζει πραγματικά εκθαμβωτικά μαλλιά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα