Pink & Gold Christmas! Πρωτότυπος συνδυασμός για μαγικά Χριστούγεννα!

H τάση στο design για φέτος τα Χριστούγεννα είναι το ροζ-χρυσό και μας αρέσει πολύ! Είτε με το χρυσό να παίρνει ροζ αποχρώσεις, είτε με με χρυσά και ροζ στοιχεία να μπλέκονται, επιλέξτε αυτόν τον πρωτότυπο συνδυασμό για πιο minimal Χριστούγεννα
φέτος.

Από γυρλάντες σε έπιπλα, και στολίδια, μέχρι βαζάκια, κηροπήγια ή το στολισμό του γιορτινού τραπεζιού, αφήστε τα απαλά χρώματα να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα διαφορετική!

Φτιάξτε στεφάνια με ροζ λουλούδια με στολίστε τα με χρυσά κρεμαστά στολίδια, χρησιμοποιήστε ροζ κεριά σε χρυσά κηροπήγια, ντύστε τα δώρα κάτω από δέντρο με χρυσά και ροζ περιτυλίγματα, και βάψτε με σπρέι χρυσά κλαδιά και κρεμάστε από αυτά ροζ στολίδια και κορδέλες.

Το μυστικό

Πριν φύγουν οι καλεσμένοι σας από τα εορταστικά τραπέζια, προσφέρετέ τους ένα μικρό δώρο σε αυτά τα χρώματα: ένα μικρό στολίδι για το δέντρο που θα έχετε διακοσμήσει μόνοι σας με χρυσόσκονη και θα το έχετε συνδυάσει με ροζ πέρλες.

Mάγδα Μαυρίκη, www.mamaproject.gr

The post Pink & Gold Christmas! Πρωτότυπος συνδυασμός για μαγικά Χριστούγεννα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα