Golden box: Δημιουργήστε το δικό σας δώρο!

Αυτά τα Χριστούγεννα αποκτήστε το πιο λαμπερό εορταστικό μακιγιάζ με προϊόντα Max Factor και πραγματοποιήστε την πιο glamorous εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Η Max Factor παρουσιάζει την Christmas Collection 2017, εμπνευσμένη από τη Χρυσή Εποχή του Hollywood,

όπου το χρυσό και το μαύρο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εντυπωσιακά pochettes από πολύτιμο βελούδο και κομψό μαύρο οικολογικό δέρμα διακοσμούνται από το εικονικό αστέρι της Max Factor, εμπνευσμένο από το Walk of Fame του Hollywood.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Max Factor προσφέρει τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε γυναίκα σε μοναδικές, εορταστικές συσκευασίες. Ανακαλύψτε τα συλλεκτικά pochettes που περιέχουν τα bestseller προϊόντα της Max Factor για το πιο εντυπωσιακό make-up και κάντε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας το πιο glamorous δώρο για τις γιορτές!

Golden box: Δημιουργήστε το δικό σας δώρο!

Περιέχει: Lipfinity, Smokey Eye Drama Kit Creme Puff Blush

Το Golden Box της Max Factor αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα! Περιλαμβάνει τρία must-have προϊόντα της Max Factor και είναι το ιδανικό δώρο γιατί προσαρμόζεται κατάλληλα έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες όλων! Το κραγιόν Max Factor Lipfinity για λαμπερά και απαλά χείλη με έντονο χρώμα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, το Smokey Eye Drama Kit για το απόλυτο drama look και το Creme Puff Blush για να δώσει ένα έντονο λαμπερό αποτέλεσμα στα ζυγωματικά σας. Το Golden Box δημιουργείται απευθείας στο σημείο πώλησης, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στο άτομο που θα προσφέρετε αυτό το υπέροχο δώρο. (ΠΛΤ 46,00 €)

The post Golden box: Δημιουργήστε το δικό σας δώρο! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα