ATHENS METRO MALL: εκπτώσεις, δράσεις, εκπλήξεις και δώρα σε μικρούς και μεγάλους!

Ο Μάιος έφτασε στο ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, και φέρνει εκπτώσεις, δράσεις, εκπλήξεις και δώρα σε μικρούς και μεγάλους! Από τις 2 Μαΐου έως και τις 15 Μαΐου απολαμβάνετε ανοιξιάτικες εκπτώσεις

έως και -70% σε όλα τα καταστήματα – τα οποία θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 7 Μαΐου – ενώ όλα τα Σαββατοκύριακα του μήνα οι μικροί επισκέπτες του ATHENS METRO MALL θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατέλειωτο παιχνίδι στα Happy Family Weekends.

Όσο κι αν ψάξετε, δεκαπενθήμερο εκπτώσεων σαν του ATHENS METRO MALL δεν θα βρείτε αλλού! Κάνετε δώρα στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας, αφού πραγματοποιώντας τις αγορές σας κατά την περίοδο των προσφορών, σας περιμένουν εκπτώσεις έως και -70%! Και μην ξεχνάτε! Κάθε μέρα έως τις 10 Ιουνίου με αγορές αξίας 30€ και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει καθημερινά δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.

Καλοκαιρινές διακοπές και αγορές με μοναδικές εκπτώσεις για όλους!

Τα 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας, εστίασης, ειδών σπιτιού και ψυχαγωγίας του ATHENS METRO MALL σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε! Μη χάνετε καιρό γιατί έως τις 10 Ιουνίου, με αγορές αξίας 30€* και άνω συμμετέχετε στις καθημερινές κληρώσεις για εισιτήρια Blue Star Ferries σε Σύρο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Δονούσα και σε άλλα όμορφα ελληνικά νησιά!

*Ισχύει με την επίδειξη αποδείξεων της ίδιας ημέρας.

Δραστηριότητες, παιχνίδια και ατέλειωτα παιδικά γέλια!

Από τις 6 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, μεγάλοι και μικροί διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends**, στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL! Από τις 11.00 έως τις 16.00, με ελεύθερη είσοδο για όλους, οι δραστηριότητες του μήνα θα γεμίσουν το αγαπημένo εμπορικό κέντρο με παιδικά χαμόγελα για την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και την ημέρα της Μητέρας κατασκευάζοντας δημιουργικά δώρα και κολάζ. Επιπλέον, τα παιδιά θα ακούσουν αγαπημένα παραμύθια της αγαπημένης Ζωρζ Σαρρή και θα μάθουν τα πάντα για τις μέλισσες και το μέλι! Όσο για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών), τους περιμένουν ευφάνταστα μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και απίθανες κατασκευές στα Happy Family Moments, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL!

The post ATHENS METRO MALL: εκπτώσεις, δράσεις, εκπλήξεις και δώρα σε μικρούς και μεγάλους! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα