4 μυστικά ομορφιάς που δεν θα βρείτε στο νεσεσέρ σας!

Μυστικά ομορφιάς δεν βρίσκονται μόνο στο νεσεσέρ σας. Αυτές οι καθημερινές συνήθειες θα σας βοηθήσουν να λάμψετε.

1 Αναπνεύστε σωστά

Το μυστικό για όμορφο δέρμα, μαλλιά και νύχια κρύβεται στη σωστή αναπνοή καθώς με αυτό τον τρόπο οξυγονώνεται ο οργανισμός. Αφιερώστε μερικά λεπτά στην εξής άσκηση αναπνοής: Πάρτε βαθιές αναπνοές, τοποθετώντας τα χέρια σας πάνω στην κοιλιά. Αισθανθείτε τη να διαστέλλεται καθώς εισπνέετε και εκπνέοντας από το στόμα, δείτε τη να ξεφουσκώνει. Κλείστε τα μάτια και επαναλάβετε δέκα φορές συγκεντρώνοντας τη σκέψη σας στο σώμα σας.
2 Κάντε τη στάση του λονταριού

Δανειστείτε

τη από τη γιόγκα, και εφαρμόστε τη στάση του Λιονταριού, για να τονώσετε πρόσωπο και λαιμό. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και την ώρα που εκπνέετε, ανοίξτε το στόμα σας -όσο περισσότερο μπορείτε- και βγάλτε έξω τη γλώσσα σας μετρώντας μέχρι το 10.

3 Τρώτε φρούτα και λαχανικά

Η καθημερινή τους κατανάλωση σας προσφέρει υγιές δέρμα, καθώς εκτός από βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, περιέχουν και σημαντικές ποσότητες νερού οι οποίες ικανοποιούν την ανάγκη του οργανισμού για ενυδάτωση. .

4 Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας

Εάν πιστέψετε εσείς ότι είστε όμορφη, να είστε σίγουρες ότι θα το πιστέψουν και οι άλλοι! Η θετική ψυχική διάθεση και η αυτοπεποίθηση θα διαπιστώστε ότι βοηθούν στο να γίνετε περισσότερο ελκυστική.

Το μυστικό

Η ενυδάτωση είναι το παν για ένα λαμπερό και ελαστικό δέρμα. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό!

The post 4 μυστικά ομορφιάς που δεν θα βρείτε στο νεσεσέρ σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα