20′ Body Lab Miha Bodytec: Κάψτε λίπος σε 20 λεπτά!

Το new talk of the town έχει το ονοματεπώνυμο: 20′ Body Lab Miha Bodytec και υπόσχεται θαύματα στην καύση λίπους αλλά και τη σύσφιγξη!

Τώρα είναι ο καιρός για να προετοιμάσετε το σώμα σας για το καλοκαίρι. Δεν είναι αργά! Ακόμη και όσοι δεν έχουν χρόνο υπάρχει το 20′ Body Lab Miha Bodytec που καίει λίπος σε 20 λεπτά και 1300 θερμίδες τη φορά. Ρωτήσαμε τον Κωνσταντίνο Koυμή,

τελειόφοιτο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης AΠΘ, πτυχιούχο προπονητή διπλώματος UEFA B’, με πολυετή εμπειρία στον επαγγελματικό αθλητισμό καθώς στο ποδόσφαιρο, με εξειδίκευση στην εργομετρία και στην εργοφυσιολογία και κάτοχο πτυχίου Basic Training of EMS της Miha Bodytec και μας αποκάλυψε τι είναι το 20′ Body Lab Miha Bodytec.

Τι είναι το 20′ Body Lab Miha Bodytec

Το μηχάνημα Miha Bodytec ανακαλύφτηκε από επαγγελματίες και είναι μια προπονητική μονάδα για όλο το σώμα. Ενεργοποιεί ταυτόχρονα 650 μυϊκές ομάδες, αγωνιστές και ανταγωνιστές μαζί. Έτσι, έχουμε το νευρομυϊκό αποτέλεσμα 3 – 5 ωρών στο γυμναστήριο μέσα σε 20 λεπτά! Λειτουργεί με ηλεκτρομυοδιέγερση, που σημαίνει ότι ενεργοποιεί τις εν τω βάθει μυϊκές ίνες, κάνοντας την προπόνηση γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική. Οι διεγερτικοί παλμοί ελέγχουν με απλό τρόπο όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες καθώς και τους εν τω βάθει ή παρεμβαλλόμενους μύες. Ενεργοποιούν κάθε μεμονωμένο μυ γρηγορότερα και πολλές φορές συχνότερα και πιο έντονα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους. Η επιτυχία είναι ορατή και απτή γρήγορα, η περιεκτικότητα σε λίπος και βάρος μειώνεται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, το περίγραμμα του σώματος και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται και γενικά βελτιώνεται η ευεξία και η ευκινησία. Ακούγεται δελεαστικό, επειδή είναι!

Τι κάνει το 20′ Body Lab Miha Bodytec:

•Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
•Ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους
•Κάνει μασάζ και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
•Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη των μυών (υπερτροφία)
•Αυξάνει τη μέγιστη δύναμη και αντοχή
•Επιδρά θετικά στον έλεγχο και το νευρομυικό συντονισμό
•Βελτιώνει την κινητικότητα και αυξάνει την απόδοση στα αθλήματα
•Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση

Φορέστε το και ξεκινήστε!

To miha bodytec βασίζεται στην τεχνολογία plug and play. Σχεδιασμένο ως αρθρωτό σύστημα, επιτρέπει σε όλες τις μυϊκές ομάδες από το κεφάλι έως τα δάκτυλα να διεγείρονται, κάθε μία ξεχωριστά. Το γιλέκο άσκησης περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, του στομάχου και του στήθους. Η κοιλιακή ζώνη διεγείρει τους γλουτιαίους μύες, ενώ ηλεκτρόδια χεριών και ποδιών διεγείρουν όλους τους μύες των χεριών και των ποδιών. Φορέστε το και ξεκινήστε. Τα υψηλής τεχνολογίας υλικά που ενσωματώνονται στο γιλέκο και οι ζώνες το καθιστούν ευκολοφόρετο. Οι επιφάνειες των ηλεκτροδίων καλύπτονται με ένα απορροφητικό, αντιβακτηριακό στρώμα από μικρο-ίνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υγράνετε τα ηλεκτρόδια, να φορέσετε το γιλέκο και να το αξιοποιήσετε για να νιώθετε καλά.

Το μυστικό

Γυμναστείτε με το πρωτοποριακό πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec στο Κολωνάκι, Kαρνεάδου 22, τηλ.: 2130384094 και στη Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 20, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Δόρυσα, τηλ.: 213 0367361.

The post 20′ Body Lab Miha Bodytec: Κάψτε λίπος σε 20 λεπτά! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
20' body lab κολωνάκι, 20' body lab
Τυχαία Θέματα