1ο Εdipsos Multisport & Wellness Festival

Στη μυθική τοποθεσία Λουτρά Αιδηψού, τη μεγαλύτερη λουτρόπολη της Ελλάδας, πρόκειται να λάβει χώρα μία ξεχωριστή αθλητική και πολιτιστική δράση.

Το 1ο Εdipsos Multisport & Wellness Festival 2017 θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και του ΕΟΤ σε συνεργασία με το Εθνικό

και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πρόκειται γιά την μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα που θα συνδυάζονται αθλήματα όπως η κολύμβηση, η ποδηλασία, το τρἐξιμο, το Nordic Walking, το SUP, το kayak και το beach volley με δράσεις ευζωίας βασισμένες στα φημισμένα ιαματικά νερά της Αιδηψού.

Το διήμερο αυτό φεστιβάλ φιλοδοξεί να γίνει από τα μεγαλύτερα event αθλητισμού και ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει πολλές δράσεις Wellness όπως υδροθεραπεία, yoga, ρεφλεξολογία, τεχνικές αποτοξίνωσης, τεχνικές χαλάρωσης και watsu.

Οι εμπνευστές του 1oυ Edipsos Multisport & Wellness Festival είναι η Χαρούλα Λέντζου και ο Θωμάς Παπαβασιλείου, της ομάδας ATP training που αγαπούν με πάθος τόσο τον αθλητισμό όσο και τo Wellness. Το event θα διοργανωθεί από το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και θα υλοποιηθεί μέσω του ΝΠΔΔ του Δήμου. Συνδιοργανωτής είναι η ATP training με τη στήριξη καταξιωμένων επαγγελματιών του αθλητισμού και της ευζωίας καθώς και πλήθους αθλητικών και πολιτιστικών φορέων.

Οι εγγραφές άνοιξαν στο www.edipsosmwf.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα τους στο facebook.

The post 1ο Εdipsos Multisport & Wellness Festival appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα