Hazard Ops

"Τρελό" shooter με ζόμπι, ρομπότ και άλλα τέρατα! Ξεκινάει η closed beta.

To Hazard Ops δεν είναι το συνηθισμένο σας co-op και competitive Third-Person Shooter! Η δημιουργία της Yingpei Games (πρώην Epic Games China), θέλει να αποτελέσει μια "παλαβή" πρόταση που θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάθε λογής περίεργο και τσαντισμένο τύπο, από ζόμπι, μεταλλαγμένους, τέρατα, ρομπότ

μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε! Γιατί να υπάρχει ένας εχθρός, ενώ μπορούμε να τους βάλουμε όλους; Για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ το launch τρέιλερ:

{youtube}KvyHjFQ_odk|500|300{/youtube}

Το εν λόγω game λοιπόν, μπαίνει σε στάδιο closed beta αύριο, 28 Μαΐου όσον αφορά την Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση των ίδιων των developers. Το Hazard Ops ουσιαστικά αποτελεί την Ευρωπαϊκή έκδοση του Zombies Monsters Robots.

Αν και οι θέσεις στην beta είναι περιορισμένες, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις πιθανότητές σας μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε έστω και τελευταία στιγμή μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού, πατώντας το πλαίσιο "Enlist Now". Για να "ζεσταθείτε" λίγο, τσεκάρετε και το παρακάτω ωραίο βίντεο με τον... περιγραφικό τίτλο "Ass Kickin' Isn't Pretty ":

{youtube}M9PZz0fC_pw|500|300{/youtube}

Το Hazard Ops αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PC ως free-to-play τίτλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα