Grand Theft Auto 5: Festive surprise

Πετάξτε χιονόμπαλες! [UPDATE]

Το DLC για να απολαύσετε τις γιορτές σας είναι live και περιλαμβάνει καινούργια οχήματα, όπλα και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μπορείτε να βρείτε μάσκες σε σχήμα μπισκότου, μάσκες ξωτικών, χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, καπέλα και νέα σχέδια για τατουάζ. Όσο για τα νέα όπλα, θα μπορείτε να αγοράσετε το homing launcher που

κοστιζει 66.000 δολλάρια και ένα proximity mine.

Το παρακάτω βίντεο περιλαμβάνει το homing launcher εν δράση από τον Kane Smith!

http://www.youtube.com/watch?v=832TvhNoCGI

Η Rockstar ανακοίνωσε οτι το DLC θα κυκλοφορήσει και για PS3, και Xbox 360 καθώς στην Rockstar είναι πολύ ευχαριστημένοι απο αυτούς τους χρήστες και θέλει να συνεχίσει να τους διασκεδάζει θα τους δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζουν νεα DLC για όσο μπορεί. Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα μπορέσει να προσφέρει πια updates για τις παλιές κονσόλες καθώς θα είναι τεχνικά δύσκολο.

Τέλος, η εταιρία απάντησε σε ερωτήσεις μέσω Q&A που αφορούν το GTA Online community και συγκεκριμένα για τα heists που περιμέναμε από το 2013 στο Online mode. Η Rockstar δήλωσε "Εμείς σαν εταιρεία, πάντα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που στην τελική θα είναι πολύ καλό παρά να να είναι έτοιμο στην ακριβής ημερομηνία. Ζητάμε συγγνώμη για την μεγάλη αναμονή σας, αλλά πραγματικά πιστέυουμε οτι με το να βιαστούμε να κυκλοφορήσουμε κάτι όχι τέλειο δεν κάνουμε σε κανέναν χάρη. Πιστεύουμε το χθεσινό τρέιλερ να σας έδειξε οτι τα heists μορφοποιούνται πολύ ωραία, αλλά ακόμα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να τα τελειοποιήσουμε. Γι’ αυτό το λόγο θα σας δώσουμε ένα μικρό δώρο χρστουγέννων για να το διασκεδάσετε μέχρι να τελειώσουμε."

[UPDATE] Η Rockstar έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το χριστουγεννιάτικο update της με την ονομασία Festive Surprise.

Πέρα απ' το ότι το update θα περιλαμβάνει νέα όπλα, οχήματα, μπλούζες και τατουάζ, επιβεβαιώθηκε πως θα δούμε σε αυτό snowball fights, ενώ τις προσεχείς εβδομάδες θα προστεθούν και βεγγαλικά και χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Όλα αυτά μέχρι την γιορτή των Φώτων καθώς μετά αποσύρονται. Επομένως...μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε το review της Χριστιάνας Θάνου για το Grand Theft Auto 5 και συζητήστε εκτενέστερα στο αντίστοιχο forum topic του Gameworld.

Keywords
Τυχαία Θέματα