Google Hangout με τον Mikeius

Η φάτσα του Mikeius για ένα δίωρο σερί. Tι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αφού έδειξε στο κοινό του Internet το πρόσωπό του, ο Mikeius έκανε σήμερα το πρώτο του Google Hangout στο κανάλι του στο YouTube αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του για περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά!

Στο Hangout προσκάλεσε ανοχιτά όσους ήθελαν να συμμετάσχουν και το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν δεκάδες fans του οι οποίοι

τον ρωτούσαν τις πιο κλασικές απορίες για το ΜΠΡΑΦ, για τον λόγο που αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα, τα games που παίζει, τα όσα ετοιμάζει στο blog του κτλ.

Φυσικά το να συντονίσει κάποιος τόσα άτομα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου του ότι πολλοί δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε Google Hangout άρα δεν είχαν προνοήσει να φορέσουν ακουστικά, κάτι που προκαλούσε echo στο χώρο. Ο Mike όμως έκανε το παν για να...επιβάλει την τάξη (!) κυρίως στα ελάχιστα trolls που συμμετείχαν στη κουβέντα χωρίς να δείξουν κάποιο πρόσωπο.

{youtube}xxxA3uODGKk|400|300{/youtube}
{youtube}PpWKAdliReA|400|300{/youtube}

Από games δήλωσε ότι έχει παίξει Adventures, Half-Life, Command & Conquer: Red Alert και Call of Duty, πάντα όσο προλαβαίνει.

Τέλος, την Παρασκευή 24 Μαϊου θα συμμετάσχω στο Geek Wars Νο.4, παρέα με τον Mikeius. Οπότε...μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του ComedyLab στο YouTube για να μας δείτε. Προς το παρόν, το Geek Wars No.3 αυτής της Παρασκευής θα έχει Batman vs Iron Man. Για το δικό μου με τον Mikeius δεν θα κάνουμε προς το παρόν κάποια αποκάλυψη. Θα σας το πει ο ίδιος ο Mikeius μέσω της Facebook Page του ΜΠΡΑΦ στο Facebook.

Keywords
Αναζητήσεις
mikeius hangout
Τυχαία Θέματα