Gamescom 2014: The Sims 4

Avatars της Άνγκελα Μέρκελ και του Peter Moore!

Πέρυσι στην Gamescom η EA μας έδειξε για πρώτη φορά το The Sims 4 και ένα χρόνο μετά συνέχισε, δίνοντάς του άπλετο χρόνο κατά την διάρκεια της σημερινής της συνέντευξης τύπου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η επικεφαλής παραγωγής Rachel Franklin, μαζί με τον Peter Moore, έδειξαν το νέο Sims και τις δυνατότητες δημιουργίας χαρακτήρα, αλλά και το κυρίως gameplay.

Δημιούργησαν μέχρι και την Άγκελα Μέρκελ, καγκελάριο της Γερμανίας, αλλά και τον ίδιο τον Peter Moore!

Δείτε το βίντεο από το 5:15 και μετά:



Οι δυνατότητες που σας δίνονται είναι πραγματικά πάρα πολλές, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε τον χαρακτήρα σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Από το ύψος και το βάρος, μέχρι και τις γωνίες του προσώπου.

Το πιο σημαντικό στοιχείο εδώ είναι ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν με ένα κούνημα του ποντικιού σας. Δηλαδή δύναται να ρυθμίσετε το μέγεθος από το πηγούνι, τα αυτιά, τα φρύδια, τα ρουθούνια, το στόμα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στην σημερινή press conference της EA στην Gamescom.

https://www.youtube.com/watch?v=9mConOz7m_I

Όσοι είστε fans των Sims, σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε το The Sims 4: Create a Sim demo απο το Οrigin.

Το The Sims 4 θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Sims 4 και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση της EA στην Gamescom όπως την κατέγραψε το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα