MLS iQTab Blast: Το “Καλύτερο” Tablet Της Αγοράς

Αν έχετε χάσει το μέτρημα με το πόσες MLS συσκευές με Android κυκλοφορούν, δεν έχετε άδικο. Η εταιρία δεν σταματάει να φέρνει ό,τι έχει η Κίνα και η τελευταία συσκευή που θα κυκλοφορήσει ονομάζεται MLS iQTab Blast με τον χαρακτηρισμό «το καλύτερο tablet της αγοράς

Το MLS

iQTab Blast κουβαλάει μια IPS 8 ιντσών οθόνη με full HD ανάλυση, τετραπύρηνο MediaTek επεξεργαστή στα 1.3GHz με 1GB RAM, 8GB χωρητικότητα (δεν αναφέρεται υποδοχή για microSD), 3.2 megapixel κύρια κάμερα, 1 megapixel εμπρόσθια κάμερα, 3G και 4,000mAh μπαταρία. Τρέχει stock Android 4.2.2 Jelly Bean με τη ψηφιακή βοηθό MAIC της εταιρίας, έχει μέγεθος 209 x 120 x 7,3 χιλιοστά και βάρος κάπου στα 300 γραμμάρια.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σύντομα σε καταστήματα με άγνωστη προς το παρών τιμή. Πάντως η εταιρία δεν φαίνεται να σταματάει τη προσπάθεια της να πείσει τους καταναλωτές με παραπλανητικά σλόγκαν όπως «τα πιο έξυπνα κινητά είναι ελληνικά», «τα πιο στυλάτα tablets είναι ελληνικά», «το 1ο Android smartphone με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος» (MLS iQTalk Fingerprint) και τώρα «το καλύτερο tablet της αγοράς».

Συντάκτης: Isidoros Rigas

Keywords
Αναζητήσεις
mls iq tab, το καλυτερο mls tablet
Τυχαία Θέματα