Η Microsoft ετοιμάζει All in One PC με Surface πληκτρολόγιο

Η Microsoft δοκιμάζει διάφορα νέα All in One PCs που θα ανήκουν στην οικογένεια Surface και πρόκειται να ανακοινώσει το πρώτο της σύντομα. Σύμφωνα με αναφορές των ZDNet και The Verge, η συσκευή έχει την κωδική ονομασία «Cardinal» και θα παρουσιαστεί στα τέλη του Οκτωβρίου σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Το

Windows Central αναφέρει ότι η Microsoft ετοιμάζει τρεις εκδόσεις του Surface PC με 21”, 24” και 27” οθόνες. Παράλληλα με το πρώτο της desktop PC ίσως δούμε και τη νέα γενιά του laptop Surface Book, καθώς και το Surface Pro 5 που θα “φοράει” τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel (Kaby Lake).

Τέλος, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αποκαλύπτουν ότι η Microsoft πιθανότατα ετοιμάζει και Bluetooth πληκτρολόγιο για τον All in One της. Το WinFuture ανακάλυψε πως το “Surface Ergonomic Keyboard” πέρασε από τον οργανισμό Bluetooth Special Interest Group (SIG) για πιστοποίηση. Δεν είναι σίγουρο αν είναι νέο πληκτρολόγιο ή απλά μετονομάστηκε το πληκτρολόγιο των tablets, όμως η Microsoft συνήθως συνοδεύει τις συσκευές της με αξεσουάρ, και ένα «εργονομικό» Surface πληκτρολόγιο ακούγεται τέλειο αξεσουάρ για το νέο PC.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Συντάκτης:

Keywords
Τυχαία Θέματα