Αυτό είναι το νέο Galaxy Note 7 της Samsung

Η Samsung αποκάλυψε ότι στις 2 Αυγούστου θα ανακοινώσει το νέο phablet Samsung Galaxy Note 7. Η εταιρία θα πραγματοποιήσει ένα «Unpacked» event σε τρεις διαφορετικές περιοχές ανά τον κόσμο εκείνη τη μέρα: στη Νέα Υόρκη στις 11 πμ, στο Ρίο ντε Τζανέιρο το μεσημέρι και στο Λονδίνο στις 16:00. Όσοι θέλουν να δουν την αποκάλυψη του κινητού μπορούν να

παρακολουθήσουν το event σε ζωντανή αναμετάδοση μέσω του ιστότοπου της Samsung.

Οι Κορεάτες δήλωσαν:

«Πρώτα απ ‘όλα όμως, θα είστε περίεργοι γιατί ονομάζεται Galaxy Note7 αντί για Galaxy Note6. Υπάρχουν δύο λόγοι. Πρώτον, το Galaxy Note 7 έρχεται να συμπληρώσει τα Galaxy S7 και S7 edge, και να ενοποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας. Δεύτερον, με το Galaxy Note7 θα ελαχιστοποιηθεί η σύγχυση σχετικά με τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά της Samsung, παρέχοντας πλήρη ευθυγράμμιση με τα smartphones της σειράς Galaxy S».

Το Samsung Galaxy Note 7 έχει ήδη διαρρεύσει στο Διαδίκτυο από τον leaker Evan Blass, και μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες:

Samsung Galaxy Note7 in (from l to r) Black Onyx, Silver Titanium, and Blue Coral pic.twitter.com/QiePUEG9GP

— Evan Blass (@evleaks) July 1, 2016

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα διαθέτει 5.7 ή 6 ιντσών QHD Super AMOLED κυρτή οθόνη, 6 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 4,000 mAh ή 3,600 mAh μπαταρία, σκάνερ ίριδας και πιστοποίηση IP68 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Για επεξεργαστή ίσως χρησιμοποιεί το ολοκαίνουργιο Snapdragon 821.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα