HP Pro Slate 12″/8″: Τα Νέα Android Tablets Με Καινοτόμα Πένα

H Hewlett Packard παρουσίασε δύο νέα Android tablets, τα Pro Slate 8 και Pro Slate 12. Αμφότερα συνοδεύονται από μια καινοτόμα πένα, την Duet Pen stylus, η οποία τα καθιστά ιδανικά επίσης για επαγγελματική χρήση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι ίδια, με την μόνη διαφορά να βρίσκεται

στην οθόνη, με το Pro Slate 12 να ενσωματώνει οθόνη στις 12 ίντσες με ανάλυση 1600×1200 pixels.

Το HP Pro Slate 8 διαθέτει οθόνη στις 7,9 ίντσες και ανάλυση 2048×1536 pixels, έναν επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD. Η κύρια κάμερα είναι στα 8MP, η μπροστινή στα 2MP, ενώ επίσης έχει εφοδιαστεί με DTS stereo sound. Και τα δύο τρέχουν Android 4.4 KitKat.

Η πένα συνεργάζεται με το tablet μέσω πληθώρων εφαρμογών της HP, ενώ με την βοήθεια ενός ειδικού χαρτιού, το HP Paper Folio, το οποίο τοποθετείτε πάνω στην ειδική θήκη της εταιρίας, μπορείς να γράψεις με την πένα πάνω σε αυτό και οι πληροφορίες να μεταφερθούν στην ταμπλέτα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί τα τέσσερα μικρόφωνα της συσκευής, τα οποία καταγράφουν τις πληροφορίες των ultra-high ήχων που εκπέμπονται από την πένα. Η τεχνολογία αυτή δημιουργήθηκε από την Qualcomm και η HP είναι η πρώτη εταιρία που την ενσωματώνει σε συσκευή.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία διαθεσιμότητάς τους στην αγορά, ωστόσο το HP Pro Slate 12 έρχεται στην τιμή των 569 δολαρίων και το HP Pro Slate 8 στην τιμή των 449 δολαρίων.

Συντάκτης: Σταμάτης Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα