Google Wifi: Το καινοτόμο router των $129

Η Google ανακοίνωσε παράλληλα με τα Pixel smartphones και το Chromecast Ultra, το Google Wifi, ένα ακριβό αλλά καινοτόμο router για το σπίτι ή την δουλειά.

Το Google Wifi είναι παρόμοιο με τα Eero και Luma. Δηλαδή υπάρχει το κύριο router το οποίο συνδέεται στο modem και έπειτα ο χρήστης μπορεί να βάλει

ένα δεύτερο -ή και τρίτο- router σε μια άλλη μεριά του σπιτιού για να έχει παντού κάλυψη.

Όπως και τα router της σειράς OnHub, το Goοgle Wifi διαθέτει “έξυπνα” χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη αλλαγή καναλιού ανά πέντε λεπτά αν υπάρχει “συνωστισμός,” δέχεται αυτόματα OTA updates και το σετάρισμα και ο εντοπισμός προβλημάτων γίνεται εύκολα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για smartphones. Επίσης έχει γονικό έλεγχο για να κλείνετε την πρόσβαση στα παιδιά σας χωρίς να κλείνετε το router.

Τα OnHub routers κατασκευάζονται από συνεργάτιδες εταιρίες της Google (συμπεριλαμβανομένων των Asus και TP-link) και έχουν τιμές περίπου $200, όμως το Google Wifi βγαίνει από την ίδια την Google και κοστίζει $129 (ή $299 άμα θέλετε τρία router). Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, όμως λογικά δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ έξω από τις Η.Π.Α..

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα