Φωτογραφικός Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ: Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Κύπρος-Κρήτη 2012»

O Φωτογραφικός Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ παρουσιάζει Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Κύπρος-Κρήτη 2012». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο έντιμος Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης την Τρίτη 26.2.2013 στις 7.30 μ.μ. στη μεσαιωνική αίθουσα «Καστελιώτισσα» στη Λευκωσία και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Πέμπτη 28.2.2013, μεταξύ των ωρών 17:00 – 21:00.

Η έκθεση αποτελείται από σχεδόν 200 φωτογραφίες και είναι το αποτέλεσμα του φωτογραφικού διαγωνισμού που συνδιοργάνωσαν

το 2012 ο Φωτογραφικός Όμιλος ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, η ΕΦΕ Ηρακλείου, η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων και το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Χανίων. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι φωτογράφοι από Κύπρο και Κρήτη. Ο διαγωνισμός περιλάμβανε τρεις κατηγορίες: “Ελεύθερο”, “Συναισθήματα” και “Φωτογραφία Δρόμου” και η αποστολή των φωτογραφιών έγινε μέσω της ιστοσελίδας www.greekcircuit.com. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΕΦΕ Ηρακλείου και συνολικά, κρίθηκαν περίπου 1,100 φωτογραφίες από 100 φωτογράφους.

Η έκθεση παρουσιάστηκε πρώτα το Νοέμβριο του 2012 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην τελετή των εγκαινίων δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού, τα ονόματα των οποίων καθώς και τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας, www.photoclub-tey.com.cy.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στον ίδιο χώρο θα δοθεί διάλεξη με θέμα: “Το μάτι του Θεατή στην καλλιτεχνική φωτογραφία”. Το θέμα θα παρουσιάσει ο Πολυχρόνης Νικηφοράκης (UPI CR3, EFIAP/B, ESFIAP, PSA 3*) από την ΕΦΕ Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα