Sony Xperia SP. Όλες οι διαρροές για τη διπύρηνη πρόταση των 4,6 (;) ιντσών που ίσως δούμε στη Βαρκελώνη

Οι φήμες θέλουν τη Sony να παρουσιάζει κατά τη διάρκεια του MWC 2013, τα Xperia SP και Xperia L, όπως έχουμε ξαναγράψει.

Και μπορεί η εταιρεία να μην έχει προγραμματίσει κάποια συνέντευξη τύπου, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι θα δούμε τις συσκευές πρώτα σε ισπανικό έδαφος.

Για

τη μία από αυτές, το επονομαζόμενο Sony Xperia SP, οι φήμες είναι περισσότερες τις τελευταίες μέρες. Έτσι, πέρα από τις ήδη γνωστές πληροφορίες για διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro στο 1.7GHz, γραφικά Adreno 320 και LTE, οι νεότερες φήμες μιλούν για οθόνη 4,6 ιντσών και οπίσθια κάμερα 8MPixels με αισθητήρα Sony Exmor RS. Όσο για την εσωτερική μνήμη της συσκευής, φαίνεται ότι θα προσεγγίζει τα 8GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας micro SD. Το Sony Xperia SP, επιπλέον, θα έχει αλουμινένιο πλαίσιο και αφαιρούμενο οπίσθιο κάλυμμα, με την κάρτα SIM και την micro SD να βρίσκονται κάτω από αυτό. Τέλος, οι διαστάσεις της συσκευής φαίνεται ότι θα είναι 130,6×67,1×9,98 χιλιοστά με το βάρος του να φτάνει τα 155 γραμμάρια.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε το Sony Xperia SP κατά τη διάρκεια του MWC 2013, σίγουρα όμως το ελπίζουμε, καθώς και οι mid-range συσκευές έχουν το ενδιαφέρον τους…

Πηγή: GSM Arena via Xperia Blog

Keywords
Τυχαία Θέματα