Skulls of the Shogun review

Θες ένα παιχνιδάκι χαριτωμένο που να έχει όμως ένα στοιχειώδες βάθος στο gameplay του. Θες κάτι που να έχει ρε παιδί μου δράση αλλά να μην πρέπει να έχεις κατεβάσει ένα φορτηγό Lavazza για να αντέξεις. Θες κάτι σε turn-based strategy αλλά με «φρέσκια»προσέγγιση, χιούμορ, όμορφα γραφικά και σταδιακά αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας –ώστε να σε κρατήσει απασχολημένο κιόλας για καιρό. Όμορφα. Πάρα πολύ όμορφα.

Για συνέχισε να διαβάζεις γιατί νομίζω ότι σου έχω το τέλειο παιχνίδι. Skulls of the Shogunτο λένε, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις…

Ο ήρωάς μας είναι ο στρατηγός Akamato (καμία σχέση με τον Ανδρέα Ακάματο :P) ο οποίος προσφάτως απεδήμησε εις Κύριον. Φτάνοντας, που λες, εν τόπω νοερώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω καταψύξεως, οι εκεί… δημόσιοι υπάλληλοι αρχίζουν να τον μεταχειρίζονται σαν έναν απλό νεκρό, κάτι που στον στρατηγό δεν αρέσει καθόλου! Έτσι, ευέξαπτος καθώς είναι, φτιάχνει έναν μικρό στρατό και αρχίζει την προσπάθειά του για την κατάκτηση του… άλλου κόσμου –και το ξεπάστρεμα ενός ενοχλητικού σωσία!

Για το υπόλοιπο review με γκαλερί και βίντεο, πέρνα μια βόλτα από το gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα