Ζέστη & υγρασία: Tips για να δείχνεις υπέροχη ενώ λιώνεις…

Καλοκαίρι. Η εποχή που αγαπάμε και αγαπάμε να μισούμε γιατί μαζί του φέρνει ζέστη, υγρασία, κουνούπια…τίποτα όμως δεν μπορεί να χαλάσει τόσο την καλή μας διάθεση όσο και την άψογη εμφάνιση μας, γιατί όπως πολλά πράγματα στη ζωή, δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο!

Ιδού λοιπόν τα tips ομορφιάς που αποτελούν ένα mini οδηγό beuauty επιβίωσης για το μεγάλο, φωτεινό, καλοκαίρι

(αλλά και το φθινόπωρο) όπου η υγρασία αγγίζει υψηλά επίπεδα:

Ήρθε η στιγμή να εμπιστευθείς την αδιάβροχη μάσκαρα

Η πρόταση μας:

One by One Volum’Express Mascara by Maybelline New York

One by One Volum’Express Mascara By Maybelline New York: Καθαρό αποτέλεσμα με βιταμίνες C & AHA για θρέψη των βλεφαρίδων. Αδιάβροχη μάσκαρα για όγκο και διαχωρισμό.

Ήρθε η στιγμή να τολμήσεις ένα pixie κούρεμα ή να επιλέξεις χτενίσματα με ψηλά ponytails και κότσους.

Διάλεξε κρέμες προσώπου και σώματος με δροσιστικά συστατικά όπως η αλόη βέρα, μέντα, αγγούρι και σύκο, και ειδικά όσες είναι σε μορφή gel.

Η πρόταση μας:

After Sun κρέμα gel της Apivita

After Sun κρέμα gel της Apivita (κατάλληλη για πρόσωπο & σώμα): Eνυδάτωση και αίσθηση δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα, αλόη, σύκο, αγγούρι και λάδι αμυγδάλου

Biolyn Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel της Biolyn για όλο το σώμα και το πρόσωπο που προστατεύει ,καταπραΰνει και ενυδατώνει.

Αν μπορείς απόφυγε το άρωμα και αντικατέστησε το με eau de toilette ή body mist που έχουν πιο ελαφριά σύνθεση.

Η πρόταση μας:

The Body Shop Indian Night Jasmine Mist

The Body Shop Indian Night Jasmine Body Mist: Ταξίδι στα αρώματα της Ινδίας με ένα mist που συνδυάζει τη μυρωδιά του γιασεμιού με τα ανατολίτικα μπαχάρια.

Αντικατέστησε το κλασσικό κραγιόν που σιγά σιγά θα αρχίσει να στεγνώνει και θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν ξηρά, με ένα lip gloss μεγάλης διάρκειας, που θα δείχνει τα χείλη σου λαμπερά και ενυδατωμένα.

Η πρόταση μας:

Lip Fixation Lip Gloss by Jane Iredale

Lip Fixation Lip Gloss της Jane Iredale: Για χρώμα και λάμψη στα χείλη που διαρκεί. Διπλή ομορφιά με ένα προϊόν δύο σε ένα. Κάθε Lip Fixation έχει από την μια πλευρά χρώμα που μένει στα χείλη για μεγάλο χρονικό διάστημα και από την άλλη πλευρά το φανταστικό λιπ γκλός της Jane Iredale (Στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Chrysallis Proderma)

Επίσης, αν τα μολύβια των ματιών λιώνουν μόλις έρχονται σε επαφή με το δέρμα, μετακίνησε τα από το ντουλάπι στο ψυγείο σου.

Αν χρησιμοποιείς τη μέθοδο αποτρίχωσης του ξυρίσματος, αντί για το αφρόλουτρο άπλωσε στην περιοχή που θέλεις να ξυρίσεις, conditioner μαλλιών.

Ετοιμάσου για ένα ανέμελο και όμορφο καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα