Το στυλ της Zooey Deschanel και γιατί τη λατρεύουμε

Η Zooey Deschanel είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «New Girl» και της ταινίας που ξεχώρισε στο φεστιβάλ Sundance, «500 Days of Summer». Η Deschanel είναι επίσης μουσικός, στιχουργός και ερμηνεύτρια και η συνεργασία της με τον M.Ward έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία τριών άλμπουμ.

Η Zooey Deschanel στο «New Girl»

Δεν είναι όμως αυτοί οι λόγοι για τους οποίους θαυμάζουμε τη Zooey Deschanel.

Περισσότερο λατρεύουμε το μοναδικό της στυλ αλλά και την αντίληψη που έχει για τη μόδα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό InStyle αποκάλυψε πως απεχθάνεται τους σνομπ εκπροσώπους της showbiz που αρνούνται να φορέσουν οτιδήποτε δεν φέρει το καρτελάκι ενός πανάκριβου brand και διηγήθηκε το εξής περιστατικό: ‘’Θυμάμαι πως φορούσα ένα χαριτωμένο τζάκετ και συνάντησα μια διάσημη ηθοποιό και τον στιλίστα της οι οποίοι με ρώτησαν ενθουσιασμένοι από που είχα πάρει το συγκεκριμένο ρούχο. Όταν τους απάντησα πως δεν ήταν κάποια φανταχτερή μάρκα έμειναν έκπληκτοι και είπαν «Ω, νόμιζα πως…» και τότε τους απάντησα «Δεν σας αρέσει πια επειδή δεν ανήκει σε ακριβό brand;» αυτό είναι τόσο χαζό’’.

Η πρωταγωνίστρια του »New Girl» επιβεβαιώνει την αγάπη της για την προσιτή μόδα αφού μέσα από τη συνεργασία της με τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfinger προέκυψε μια σειρά φορεμάτων σε ποικιλία μεγεθών -«Ήθελα αυτή η συλλογή να ταιριάζει σε πολλές γυναίκες» είχε δηλώσει η Deschanel - και τιμές που κυμαίνονται από 150 έως 350 δολάρια.

«To Tommy, From Zooey» collection

Αν έχετε κι εσείς αδυναμία στη Zooey Deschanel και αγαπάτε το στυλ της, ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips για να το «αντιγράψετε»:

Υιοθετήστε το σήμα κατατεθέν της: Τις αφέλειεςGo vintage! Η Zooey Deschanel έχει συνδεθεί με το 60′s στυλ. Αναζητήστε στα e-shops των Anthropologie και Modcloth ρετρό φορέματα…ναι, γιατί η ηθοποιός έχει αδυναμία στα φορέματα τα οποία συνδυάζει με μαύρα οπάκ καλσόν και ιδιαίτερα παπούτσιαΠροτιμήστε τις παστέλ και απαλές μπλε αποχρώσειςΔώστε έμφαση σε girly λεπτομέρειες όπως τα βολάν και το στρογγυλό γιακάΗ Zooey Deschanel είναι φαν του φυσικού μακιγιάζ που αναδεικνύει τα φυσικά της χαρακτηριστικά: την πορσελάνινη επιδερμίδα της και μεγάλα, γαλάζια μάτια. Έτσι, επενδύει στο ρουζ και στα καφέ eyeliner και μολύβια. Γυρίζει πάντα τις βλεφαρίδες της και τους βάζει πολλή μάσκαρα ενώ όταν δεν φοράει glossy ροζ κραγιόν, επιλέγει το vintage κόκκινο κραγιόνΤέλος, πάντα εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί μεγάλων τελετών με μανικιούρ που ξεχωρίζει!

Γίνετε ένα «New Girl» με αυτό το It Girl!

Keywords
Τυχαία Θέματα