Το sex toy που κάνει τη γυναίκα να μοιάζει με πόνυ!

Υπάρχει μία ομάδα, μία κοινότητα που αποτελείται από ενήλικους άντρες (Bronies) που λατρεύουν-παθολογικά-τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Μικρό μου πόνυ»! Είναι αυτοί που συλλέγουν αντικείμενα, φοράνε μπλουζάκια και πηγαίνουν σε συνέδρια όπου παρακολουθούν και αναλύουν τους ήρωες της σειράς!

Όμως στην εποχή που ζούμε καθετί μπορεί να εξελιχθεί σε σεξουαλικό παιχνίδι και να αποτελέσει έμπνευση για αντικείμενα που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν την ερωτική επιθυμία φερνοντάς την στα άκρα!

Τα προϊόντα «My Little Pony» απευθύνονται σε αυτούς τους άντρες και τους δίνουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τη σύντροφό τους σε πολύχρωμο και πρόθυμο αλογάκι! Η ανερχόμενη πορνοστάρ Tasha Reign συνεργάστηκε με την εταιρεία Crystal Delights για να κάνει πραγματικότητα την πιο τρελή φαντασίωση του άντρα- bronie!

Δημιούργησε μία σειρά -ερωτικής αταξίας- που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ουρές σε ροζ, μπλε, κίτρινο και μωβ χρώμα. Κάτι που μπορεί να «φορέσει» μία γυναίκα προκειμένου μοιάζει με πόνυ! Μάλιστα στο πλαίσιο της έκθεσης «The AVN Adult Entertainment Expo» που διεξάγεται, αυτή την εβδομάδα,στο Las Vegas υπάρχουν και άλλα πολλά αξεσουάρ που σε κάνουν χρωματιστή και θελκτική για το καμτσίκι του συντρόφου σου, όπως για παράδειγμα αυτιά και μύτες!

Η Tasha δηλώνει οτι ήθελε πολύ καιρό να μπει στην αγορά των sex toys για τους bronies και τώρα τα κατάφερε. Άλλωστε το kinky είναι, στη σημερινή εποχή, πιο φυσιολογικό και αρέσει στον κόσμο που θέλει να εκφράζεται διαφορετικά!

Κάπως έτσι καλεί τους εραστές του μικρού πόνυ να γιορτάσουν και να εκδηλώσουν τον πόθο τους για τις Mrs. Cupcake, Twilight Sparkle και Princess Luna ενώ η παράκρουση δεν σταματάει εδώ!

Υπάρχει και ακατάλληλη ταινία- «Tasha’s Pony Tales»-της οποίας η ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες απλών κοριτσιών που πίνουν το μαγικό φίλτρο, μεταμορφώνονται σε μικρά πόνυ και ζουν στη μαγική χώρα του ονείρου! Όμως οι κένταυροι- bronies, κάνουν την επέλαση και τις σκλαβώνουν. Για να κερδίσουν την ζωή και τη γη τους θα πρέπει να επιδοθούν σε άγριο sex!

Δες τα αξεσουάρ και μείνε άφωνη Εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα