Τετράποδες σταρ… it’s showtime

Τις διασημότερες αλλά και τις πιο αστείες γάτες θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό μέσα από μια ξεχωριστή ταινία στο 2οAthens Internet Cat Video Festival, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στο χώρο προβολής του barNIXON.

Η PurinaONE σε συνεργασία με τη ΜΚΟ, Εφτάψυχες (Nine Lives Greece) και το Walker Art

Center των ΗΠΑ, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ “Internet Cat Video” στην Ελλάδα. Το Walker Art Center διοργάνωσε το πρώτο Φεστιβάλ “Internet Cat Video” το 2012, στη Minneapolis των ΗΠΑ. Με τη δεύτερη διοργάνωση του, το 2013, ξεκίνησε μία παγκόσμια περιοδεία, που φέτος για δεύτερη φορά έρχεται στην Ελλάδα για να χαρίσει στιγμές γέλιου σε γατο-μαμάδες και γατο-μπαμπάδες.

Φυσικά οικοδέσποινα του Φεστιβάλ θα είναι η πανέμορφη Τζένη Θεωνά όπου ανοίγει τις πόρτες του στις 15.00 για τρεις προβολές της ταινίας: η πρώτη στις 16.00, η δεύτερη στις 18.00 και η τρίτη στις 20.00.

Οι παρευρισκόμενοι, εκτός της φετινής ταινίας μικρού μήκους, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα συναρπαστικά ελληνικά βίντεο που θα ξεχωρίσουν στο διαγωνισμό της PurinaONE, που θα τρέξει στη σελίδα NIAOY στο Facebook από τις 20/03 έως τις 24/03. Μπες τώρα στο facebook.com/PurinaNiaou​, ανέβασε το δικό σου χιουμοριστικό βίντεο και δες την παιχνιδιάρα γάτα ή τον αστείο γάτο σου να πρωταγωνιστεί στο λευκό πανί!

Keywords
Τυχαία Θέματα