Τα πιο δραματικά makeup looks της χειμερινής σεζόν

Μετεωρολόγοι δεν είμαστε προκείμενου να προβλέψουμε την εξέλιξη του καιρού, αλλά η πτώση της θερμοκρασίας και η αλλαγή της ώρας μας έβαλε σε χειμερινή διάθεση. Έτσι, ρίξαμε ξανά μια ματιά στις φωτογραφίες από τα fashion shows που εξελίχθηκαν έξι μήνες πριν για τη χειμερινή σεζόν 2014-15 για να αντιγράψουμε τα δραματικά makeup looks που μας εντυπωσίασαν:Rodarte Fall 2014Nτεγκραντέ βάψιμο στα χείλη στους τόνους του δαμασκηνί και messy smoky eyes
σε καφέ-χάλκινη απόχρωση.Donna Karan Fall 2014Έντονα smoky eyes με μεταλλική, ασημί σκιά και ροζ χείλη με φυσική λάμψη.

Topshop Fall 2014

Σβησμένο, μαύρο περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο. Απουσία κραγιόν και ρουζ.Roberto Cavalli Fall 2014Λεπτοδουλεμένο smoky eyes makeup look με μαύρο περίγραμμα και ασημί σκιά και μπεζ χρώμα στα χείλη.Jonathan Saunders Fall 2014Η παλέτα του ροζ-μοβ σε ένα makeup look. Smoky eyes με απαλή ροζ σκιά και berry χείλη με ντεγκραντάρισμα από μέσα προς τα έξω.Nicole Miller Fall 2014 Έντονα smoky eyes με ανθρακί-μπλε σκούρα σκιά ματιών και nude χείλη στις αποχρώσεις του ροδάκινου.Derek Lam Fall 2014 Πράσινη σκιά ματιών με γκλίτερ στην απόχρωση της σκιάς που επεκτείνεται στο άνω βλέφαρο και nude, ροζ χείλη.

Bibhu Momapatra Fall 2014

Tα δραματικότερα από τα δραματικά makeup looks της σεζόν. Περίπλοκο smoky eyes look σε συνδυασμό μεταλλιζέ σκιά ματιών σε απόχρωση σάπιο μήλο σε όλο το άνω βλέφαρο μέχρι τα φρύδια. Περίγραμμα έξω από το κάτω βλέφαρο με μεταλλική πράσινη σκιά και χρυσή σκιά στην εσωτερική γωνία (δάκρυ) του ματιού. Φινίρισμα με ροζ χείλη με φυσική λάμψη.Στο δεύτερο make up look τα smoky eyes γίνονται messy με μπρονζέ σκιά που σβήνει έντονα στο κάτω μέρος και συνδυάζεται με χείλη στο κόκκινο της Βουργουνδίας.Τόσες πολλές επιλογές που είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο ένα δραματικό makeup look!
Keywords
Τυχαία Θέματα