Τα κουρέματα που συντηρείς εύκολα το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν έχουμε τη διάθεση και την υπομονή να ασχολούμαστε με το hair styling. Διάθεση δεν έχουμε γιατί έχουμε μπει στην εποχή της ξεγνοιασιάς και υπομονή γιατί η ζέστη και η υγρασία καθιστούν δύσκολη τη διαδικασία styling με τις συσκευές θερμότητας.Έτσι, επισκεπτόμαστε τον κομμωτή με την ελπίδα να διαμορφώσει ένα κούρεμα που θα απαιτεί τη μίνιμουμ ετοιμασία από πλευράς μας και
το μάξιμουμ αισθητικό αποτέλεσμα.Αυτό το καλοκαίρι, έχουμε συγκεντρώσει τις ιδανικές προτάσεις κουρεμάτων έτσι ώστε να πας στον κομμωτή σου διαβασμένη ;-)To Lob της Reese Witherspoon

Ένα ανεπιτήδευτο κούρεμα ιδανικό για γυναίκες με φυσικά ίσια μαλλιά. Φαίνεται πως είναι κομμένο στο ίδιο μήκος μόνο που έχει εσωτερικά layers που δίνουν κίνηση στα μαλλιά επιτρέποντας παράλληλα να μακραίνουν ομοιόμορφα.

Οι αφέλειες της RihannaΤο καλοκαίρι είναι μια δύσκολη εποχή για τις αφέλειες, εκτός αν μιμηθείς τη Rihanna που είχε λανσάρει αραιές αφέλειες στο ύψος των ματιών που απαιτούν λιγότερο χρόνο και περισσότερη ευκολία στο styling τους.Τα layers της Rachel McAdams

Ένα φυλαριστό κούρεμα στο ύψος των ώμων αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες με σπαστά/σγουρά μαλλιά αφού έτσι αποκτούν σχήμα και άψογη εικόνα όταν τα μαλλιά βρίσκονται στη φυσική τους κατάσταση.

O συνδυασμός layers και φράντζας της Lea Michele

Tα layers δίνουν σχήμα και στα πιο μακριά μαλλιά. Οι αφέλειες είναι και σε αυτή την περίπτωση μακριές (ειδικά στις άκρες).

Layers σε μακριά μαλλιά της Jessica BielΗ Jessica Biel λανσάρει το ίδιο κούρεμα με τη Lea Michele δίχως τις αφέλειες, με το βάρος των μαλλιών να βρίσκεται στις άκρες.Τα απαλά layers κάτω από το πηγούνι της Victoria Justice

Ιδανικό κούρεμα για γυναίκες με φυσικά ίσια μαλλιά. Με αυτό το κούρεμα τα μαλλιά έχουν σχήμα στη φυσική τους κατάσταση ενώ οι στρώσεις τους δίνουν όγκο.

Τα boho κύματα στα μαλλιά της Gigi Hadid

Πολύ, πολύ απαλά layers σε μακριά μαλλιά. Οι γυναίκες με σπαστά μαλλιά δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά, οι γυναίκες με ίσια μαλλιά θα χρειαστούν ένα sea salt spray.

Τέλος, αν έχεις ήδη ενδώσει σε ένα pixie κούρεμα (ή σκέφτεσαι να ενδώσεις), δοκίμασε τη wet look εκδοχή που λάνσαρε η Scarlett Johansson που αποτελεί και καυτή τάση του καλοκαιριού.
Keywords
Αναζητήσεις
ιδανικη φραντζα για μακρια μαλλια, kobaremata.tgjre
Τυχαία Θέματα