Στρώματα IKEA: Κοιμάσαι καλά, ξυπνάς ακόμα καλύτερα!

Όταν κοιμόμαστε, το σώμα και το μυαλό γεμίζουν ενέργεια. Ένας καλός ύπνος το βράδυ, συμβάλλει στην καλύτερη υγεία. Τι σημαίνει όμως καλός ύπνος; Κυρίως σημαίνει άνετο κρεβάτι.

Όλοι κοιμούνται με το δικό τους τρόπο. Γι’αυτό και η επιλογή του σωστού στρώματος είναι διαφορετική για τον καθένα. Στην πρόσφατη παρουσίαση των καταστημάτων ΙΚΕΑ μάθαμε πολλές λεπτομέρειες και κυρίως

δοκιμάσαμε πολλά στρώματα στους νέους χώρους που διαμορφώθηκαν ειδικά για εμάς! Μέτρια ή σκληρά, με ανώστρωμα ή χωρίς, με βάση, με ελατήρια, αφρό πολυουρεθάνης ή latex…Click to view slideshow.

Το υλικό latex προσφέρει ακριβή στήριξη και άνεση σε όλο το σώμα, καθώς είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και ελαστικό. Επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα, ώστε να προσφέρει πάντα στεγνότητα, και απορροφά τους κραδασμούς για έναν ήσυχο ύπνο.

Ο αφρός μνήμης παίρνει το σχήμα του σώματος και προσφέρει άριστη κατανομή του βάρους. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τόσο στους μύες, όσο και στο δέρμα, επιτρέποντας πλήρη χαλάρωση.

Υλικά όπως το φυσικό latex, το βαμβάκι, το μαλλί και οι ίνες καλαμποκιού προσφέρουν την καλύτερη στήριξη για το σώμα, επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα και απομακρύνουν την υγρασία, ώστε να προσφέρουν ευχάριστη θερμοκρασία κατά την διάρκεια του ύπνου.

Για να εξασφαλιστεί η αντοχή και η ποιότητα των στρωμάτων ΙΚΕΑ, υποβάλλονται σε ένα σκληρό τεστ αντοχής από ειδικό μηχάνημα, που ασκεί πίεση βάρους 140 κιλών, ενώ ταυτόχρονα περνάει πάνω από 30.000 φορές από την επιφάνεια του κάθε στρώματος.

Όλα τα στρώματα μπορούμε να τα δοκιμάσουμε, ανάσκελα ή μπρούμυτα, με μαξιλάρια ή χωρίς, αλλά μπορούμε επίσης να τα αφουγκραστούμε! Ναι, αλήθεια! Δίπλα σε κάθε στρώμα είναι τοποθετημένα ακουστικά που μας μεταφέρουν τους ήχους που δημιουργούνται στο εσωτερικό του στρώματος σε κάθε μας κίνηση! Έτσι, ακόμα και οι πιο ευαίσθητοι στους ήχους, μπορούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή!

Επιλέξτε το στρώμα που σας ταιριάζει και να θυμάστε: Ο καλός ύπνος είναι πάντα το καλύτερο ξεκίνημα για μια υπέροχη μέρα!

Επισκεφθείτε κι εσείς το νέο, ειδικό κέντρο στρωμάτων στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του εξειδικευμένου προσωπικού και τις οικονομικές προσφορές της περιόδου.

Χρύσα Μαρτίνη

InteriorDesign

Μελέτες Αρχιτεκτονικής + Διακόσμησης

www.in-designs.gr/Facebook Page

Keywords
Αναζητήσεις
στρωμα υπερδιπλο ικεα, ικεα στρωματα διπλα τιμεςφωτο
Τυχαία Θέματα