Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley Masters 2013 για φιλανθρωπικό σκοπό

Το τριήμερο 14 -16 Ιουνίου το Allou! FunPark υποδέχτηκε το Πανελλήνιο Σιρκουί Βeach Volley Masters 2013 και το Celebrity Match της W.I.N Hellas.

Στο ολοκαίνουργιο γήπεδο beach volley, που κατασκευάστηκε στο Allou! FunPark, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρώτου τουρνουά Masters 2013 Ανδρών

και Γυναικών με εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Αποκορύφωμα του 3ημέρου αποτέλεσε το Celebrity Match της W.I.N Hellas που είναι ο τιμώμενος κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Πανελλήνιου Σιρκουί και διεξήχθη την Κυριακή 16 Ιουνίου. Στον αγώνα, που είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για το θέμα της κακοποίησης των γυναικών, συμμετείχαν οι Αντώνης Βλοντάκης, Chris Humbert, Βλάσης Χολέβας, Ορθούλα Παπαδάκου, Πάνος Βλάχος, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργος Παπαδημητράκης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννης Αϊβάζης, Σωκράτης Αλαφούζος, Ιωάννα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες και η πρόεδρος και ιδρύτρια του οργανισμού Μάντα Παπαδάκου.

Αμέσως μετά το celebrity match ακολούθησαν οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη να κερδίζουν το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες, ενώ «χρυσές» για τις γυναίκες αναδείχθηκαν οι Κάταλιν Κις και Πηγιάννα Μεθενίτη. Στις απονομές που έκλεισαν τη βραδιά τιμήθηκε και το Allou! FunPark, στο πρόσωπο του Διευθύνοντος Συμβούλου του κου Νίκου Βενιεράκη, για την πετυχημένη διοργάνωση.

Αυτό το καλοκαίρι το beach volley δίνει πάσα στο Allou! FunPark

Keywords
Τυχαία Θέματα