Όσοι βλέπουν πολλές ερωτικές ταινίες κάνουν περισσότερο sex!

Όποιος έχει συνδέσει τη συνεχή θέαση ταινιών και βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο με μοναχικούς και λίγο προβληματικούς ανθρώπους ίσως να έχει δίκιο αλλά…

Ό,τι ακολουθεί το «αλλά» έχει ενδιαφέρον και προκαλεί εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι οτι όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό κάνουν περισσότερο sex! Αυτό λέει έρευνα που έκανε το webcam site Cam4.com και το ινστιτούτο IFOP.

Σε δείγμα 1.023 ενηλίκων, που στόχο είχε την καταγραφή των σεξουαλικών τους συνηθειών, οι απαντήσεις μίλησαν και είπαν:

90% των ανδρών και το 60% των γυναικών παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου πολύ συχνά.

Το 53% μοιράζεται την παράλληλη εμπειρία του «ματάκια» παρέα με το έτερον ήμισυ ενώ το 66% θα έλεγε ναι στο να δει τα αίσχη του σεξ αγκαλιά με το αγαπημένο του ταίρι.

Συμπέρασμα; Το πορνό δεν είναι προνόμιο των αντρών ή των μοναχικών αυτής της ζωής και μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ένωσης και της ανανέωσης ενός ζευγαριού. Δεν ξεχνάμε οτι αυτοί που παραδέχονται οτι τους αρέσει να ανάβουν φωτιές παρέα με την οθόνη τους κάνουν, παράλληλα, πρωταθλητισμό στο άθλημα της εκφραστικής αγάπης.

Άντρες που έχουν σχέση υποστηρίζουν οτι η σύντροφός τους γνωρίζει την κακή τους συνήθεια και μόνο το 7% ανταποκρίνεται θετικά στο ερώτημα «θα σταματούσες να βλέπεις αν σου το απαγόρευε η γυναίκα σου;».

Με λίγα λόγια ο έρωτας αλλάζει πρόσωπο και στάση!

Keywords
Τυχαία Θέματα