Οι τάσεις της Άνοιξης στα μαλλιά: Ponytails, Σινιόν, Χαμηλοί κότσοι

Ημερολογιακά βρισκόμαστε στην Άνοιξη. Ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα αναποφάσιστος αλλά η διάθεση για ανανέωση είναι έντονη. Μία από τις πιο εύκολες αλλαγές είναι εκείνες που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας αφού οι θερμοκρασίες δεν μας επιτρέπουν ακόμα να φορέσουμε πιο ελαφριά ρούχα.

Ποια είναι η τάση στα χτενίσματα που λάνσαραν σχεδόν καθολικά οι οίκοι μόδας; Τα ponytails, τα σινιόν και οι χαμηλοί κότσοι. Φαίνεται πως οι hair

stylists προέβλεψαν καυτό καλοκαίρι κι έτσι θέλησαν τα μαλλιά πιασμένα. Την συμβουλή τους ακολούθησαν οι Ralph Lauren, Chloé, Sportmax και Christian Dior.Click to view slideshow.

Ο οίκος Gucci, ακολούθησε την τάση του χαμηλού κότσου με ένα πρωτότυπο τρόπο αφού ολοκλήρωσε το χτένισμα με την προσθήκη μιας τούφας (ως clip) αλλάζοντας τη διάσταση του styling ενώ φουτουριστική θα μπορούσε να θεωρηθεί η άποψη του Alexander Wang που θέλησε να προσθέσει αξεσουάρ στα μαλλιά κι έτσι τοποθέτησε μια λωρίδα κολλητικής ταινίας έτσι ώστε να καλύπτεται τελείως η χωρίστρα. Για το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη, ωστόσο το συγκεκριμένο styling εξυπηρετεί ιδιαίτερα όσες αναγκάζονται να βάφουν τη ρίζα των μαλλιών τους κάθε 20 μέρες.Click to view slideshow.

Αν σου αρέσουν αυτά τα χτενίσματα και συγκεκριμένα ο χαμηλός κότσος, σου έχω ένα φωτογραφικό “how to” για να ακολουθείς μια δυνατή ανοιξιάτικη τάση που είναι διαχρονική έτσι κι αλλιώς, οπότε ό,τι μαθαίνεις σε αυτή τη ζωή καλό είναι:

Keywords
Αναζητήσεις
μαλλια φωτο κοτσοι σινιον, χαμηλος κοτσος σινιον
Τυχαία Θέματα