Μοναδικά προνόμια από το Factory Outlet

Το Factory Outlet επιβραβεύει τους πιστούς του φίλους εξασφαλίζοντας μοναδικά προνόμια αλλά και εκπλήξεις για τα μέλη του. Η νέα κάρτα προνομίων Check In & Win υπόσχεται να δώσει αξία στις αγορές σας εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία shopping για τους προνομιούχους κατόχους της.

Μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα

επιβράβευσης κάθε ευρώ αγορών μεταφράζεται σε πόντους –συγκεκριμένα 1€ αντιστοιχεί σε 5 πόντους – και με την συγκέντρωση 1.500 πόντων ο κάθε κάτοχος κερδίζει ένα checkbook συνολικής αξίας 200€ που αποτελείται από δωροεπιταγές των 5€ και 10€ για να διαλέξει τα αγαπημένα του κομμάτια από τις απεριόριστες fashion επιλογές του Factory Outlet. Οι 4.000 πόντοι αντιστοιχούν στο Premium Check, μια δωροεπιταγή αξίας 75€ που εξαργυρώνεται σε αγορές στα πιο αγαπημένα brand.

Παράλληλα το πολυκατάστημα επιβραβεύει τα προνομιούχα μέλη του «δωρίζοντας» πόντους: 100 πόντοι προσφέρονται αυτόματα με κάθε εγγραφή, 200 πόντοι για όσους είναι ήδη μέλη του προγράμματος, 100 πόντοι-δώρο στα γενέθλια του κάθε μέλους και 10 πόντοι δώρο με την εξαργύρωση κάθε επιταγής του Checkbook.

Επισκεφθείτε τα ανανεωμένα info-kiosk στα καταστήματα Factory Outlet, ενημερωθείτε αναλυτικά για τα αποκλειστικά προνόμια και πραγματοποιήστε την εγγραφή σας. Μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα εντός των Factory Outlet ή απλά μια αγορά από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.factoryoutlet.gr αρκούν για να αποκτήσετε την κάρτα που αναμένεται να γίνει η πιο πολύτιμη κάρτα στο πορτοφόλι σας. Με μοντέρνο, minimal σχεδιασμό η νέα Check In & Win εξασφαλίζει πρόσβαση σε προνόμια, δώρα και εκπλήξεις δίνοντας αναμφισβήτητα πραγματική αξία στις αγορές σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα