Μεσημέρι στο Αλάτσι

Το Αλάτσι είναι ένας γευστικός τόπος, ένα σημείο συνάντησης, όπου έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις το καλό φαγητό από νωρίς το μεσημέρι.

Μετράει χρόνια παρουσίας και ένα μενού που συνεχώς αλλάζει και γίνεται καλύτερο προσφέροντας νέες γεύσεις που φτιάχνονται, πάντοτε, με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Το αποτέλεσμα; Πιάτα νοστιμιάς και γαστρονομικής αγάπης.

Φέτος, για μία ακόμη φορά, όλα διαφέρουν και «πλουτίζουν» με την υπογραφή ενός νέου σεφ και μίας νέας φιλοσοφίας. Καθημερινά από τη 1 το

μεσημέρι, εκτός από το a la carte μενού, μπορείς να αναζητήσεις «γιακάδες» ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, συκώτι σφυρίδας σασίμι, κεφάλι απο σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις να σου προετοιμάσουν τη δική σου παραγγελία που θα περιλαμβάνει είτε κάποιο ειδικό φαγητό, είτε κάποιο πιάτο από το παρελθόν. Ο σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να το δημιουργήσουν ό,τι τραβάει η όρεξή σου αρκεί να ενημερώσεις εγκαίρως!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 7210501.

Γιώργος Βλαχογιάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα