Ιδέες για τις κουρτίνες του παιδικού δωματίου

Το παιδικό δωμάτιο χρειάζεται να έχει ένα ξεχωριστό ντεκόρ που να είναι χαρούμενο και να δίνει ερεθίσματα στο παιδί να αναπτύξει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Οι κουρτίνες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του παιδικού δωματίου και υπάρχουν μερικοί απλοί, συχνά DIY τρόποι για τις πιο ξεχωριστές παιδικές κουρτίνες:

Κουνουπιέρα με πεταλούδες

photo via spoonful.com

Κουρτίνα με χρωματιστά βολάν

photo via goodbyehousehellohome.com

Κουρτίνα διακοσμημένη με κουμπιά

photo via bhg.com

Koυρτίνα

από pom poms

Κάντε μια μικρή τρύπα με βελόνα στα pom poms, τοποθετήστε τα σε ίση απόσταση και περάστε από μέσα τους κομμάτι πετονιάς. Στερεώστε τις πετονιές με τα pom poms στο παράθυρο με διαφανή ταινία.

photo via bhg.com

Κουρτίνα με κοπτικά από αστεράκια

Τοποθετήστε την κουρτίνα μπροστά από φως ώστε να είναι πιο εντυπωσιακό το εφέ.

photo via etsy.com

Κουρτίνα από κουρέλια

Κάντε απλώς μια βόλτα στα καταστήματα υφασμάτων(στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας υπάρχουν πολλά) και ζητήστε τους ρέλια, θα είναι πανευτυχείς να σας τα προσφέρουν δωρεάν. Δέστε τα κουρέλια μεταξύ τους και στη συνέχεια δέστε τις άκρες τους από ένα κουρτινόξυλο και τοποθετήστε τις λωρίδες τη μία δίπλα στην άλλη ώστε να σχηματίζουν μια κουρτίνα.

photo via craftyminded.tumblr.com

Koυρτίνα με τη δική σας ζωγραφιά

Μια κουρτίνα σε ανοιχτό χρώμα από σκληρό ύφασμα όπως το καραβόπανο και μερικοί μαρκαδόροι ειδικοί για σχέδια σε ύφασμα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

photo via nelliebellie.com

Keywords
Αναζητήσεις
κουρτινες παιδικες με αστερακια, ιδεες για κουρτινες παιδικου δωματιου
Τυχαία Θέματα