Φυσικοί τρόποι για να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι…μόνη σου

Δεν έχεις χρήματα για να τα δώσεις στο γιατρό προκειμένου να σου κάνει λεύκανση αλλά θέλεις ένα αστραφτερό χαμόγελο! Θέλεις να χαμογελάς και να χαίρεται ο κόσμος όλος με την ανείπωτη ομορφιά σου! Μπορείς. Ξέχασε ειδικούς και λεφτά που δεν υπάρχουν.

Ακολουθούν συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις μπορείς να αποκτήσεις λευκό, ωραίο και όμορφο χαμόγελο. Πάρε χαρτί, μολύβι και καλή διάθεση!

Βούρτσισμα τρεις φορές την ημέρα

Ξυπνάς! Βουρτσίζεις…Τρως μεσημεριανό! Επαναλαμβάνεις…Ετοιμάζεσαι για ύπνο…Δεν το ξεχνάς! Είναι η αρχή και το τέλος της στοματικής υγιεινής.Το Α και το Ω!

Αλλάζεις

την οδοντόβουρτσά σου μία φορά το μήνα

Μία κατεστραμένη και ταλαιπωρημένη οδοντόβουρτσα μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά και να τραυματίσει τα δόντια και τα ούλα. Με το που θα χαλάσουν οι τρίχες της θέλει πέταμα.

Γάλα, γιαούρτι, τυρί

Είναι τροφές πλούσεις σε ασβέστιο και φώσφορο και βοηθούν τα δόντια να διατηρούν το λευκό τους χρώμα. Επίσης αποτρέπουν το σχηματισμό τερηδόνας και ανανεώνουν το σμάλτο.

Τα ούλα θέλουν την προσοχή σου

Τα υγιή ούλα, σημαίνουν υγιή δόντια! Το οδοντικό νήμα και το στοματικό διάλυμα επιβάλλονται και δεν αναβάλλονται. Το πρώτο αφαιρεί τα υπολείμματα τροφών – η οδοντόβουρτσα δεν αρκεί- ενώ το δεύτερο σκοτώνει τα μικρόβια που προκαλούν τερηδόνα και δυσάρεστη αναπνοή.

Υπερβολική κατανάλωση μήλου, ωμών καρότων, σέλερι και καλαμποκιού

Διακρίνονται για τις καθαριστικές ιδιότητες που έχουν και απομακρύνουν τους λεκέδες μετά από την κατανάλωση κόκκινου κρασιού, καφέ, αναψυκτικών τύπου κόλα ή σκουρόχρωμων χυμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα