Winter preview: H συλλογή Levi’s Commuter Fall 2013

Η συλλογή Levi’s Commuter Series συνεχίζει και αυτήν την εποχή να προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε σχέση με τον λειτουργικό και stylish ρουχισμό για τον σύγχρονο ποδηλάτη της πόλης. Σχεδιασμένη από ανθρώπους που και οι ίδιοι χρησιμοποιούν καθημερινά το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, η συλλογή έχει εξελιχθεί σε μια πραγματική head-to-toe στολή για το «δραστήριο lifestyle», επιτρέποντας σε όσους χρησιμοποιούν το ποδήλατο να εργάζονται και να ζουν με αυτά τα ρούχα.

Τα νέα

Levi’s Commuter styles για την περίοδο Fall 2013 περιλαμβάνουν τα: Type 2 Commuter Parka, 504 Straight 5 Pocket Jean, One Pocket Commuter Tee και τη νέα συλλογή από 511 παντελόνια, υφασμάτινα Tops και προϊόντα Outerwear. Λεπτομέρειες που ενισχύουν την απόδοση όπως τα αδιάβροχα υφάσματα, η ανακλαστικότητα σε σημεία κλειδιά και η επεξεργασία με υγρό κέρωμα, προσφέρουν στους ποδηλάτες μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση, προστασία, ασφάλεια και άνεση. Φτιαγμένα για εξαιρετικές αποδόσεις, τα πουκάμισα, τα jackets και τα παντελόνια αποτελούν την επιτομή της λειτουργικότητας χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Φτιαγμένα για τον σύγχρονο ποδηλάτη – όλα τα σχέδια της συλλογής Commuter είναι κατασκευασμένα με την κατάλληλη δόση ελαστικότητας, με στόχο την μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση ενώ διατηρούν το χαρακτηριστικό τους fit. Όλα τα παντελόνια διαθέτουν «ανυψωμένη μέση» για να αποφεύγεται η δημιουργία κενού στη συγκεκριμένη περιοχή, ενισχυμένο καβάλο για μεγαλύτερη προστασία, διπλής ενίσχυσης πίσω τσέπες, U-lock σύστημα αποθήκευσης και αρκετά ενισχυμένη ύφανση. Τα jackets και τα πουκάμισα διαθέτουν επιπλέον χρηστικές τσέπες και τροποποιήσεις στα μανίκια, στις μανσέτες και στο πίσω μέρος, οι οποίες επιτρέπουν περισσότερη άνεση στην κίνηση ενώ οδηγείτε. Η λειτουργικότητα και το στυλ συμβαδίζουν, για να δημιουργήσουν μια συλλογή η οποία επιτρέπει σε κάθε δραστήριο άτομο να οδηγήσει το ποδήλατο του, να εργαστεί και στη συνέχεια να κάνει οτιδήποτε άλλο ακολουθεί στην καθημερινότητά του.

Form. Function. Cycling.

Keywords
Τυχαία Θέματα