Summer party: Χρειάζεσαι μία παγομηχανή και μία συνταγή κοκτέιλ

Δεν λέω, καλή και η Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο #1 όπου είχε μετατρέψει το σπάσιμο πάγου σε φετίχ αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, η ιδέα για καλοκαιρινά κοκτέιλ στη βεράντα με καλή παρέα, φαντάζει πιο δελεαστική από πότε.

Τι χρειάζεστε;

Μια καλή συνταγή για κοκτέιλ και μια καλή παγομηχανή. Έφτασεεεε!

Σας προτείνουμε την παγομηχανή EWB 3281 της Clatronic.

Πρόκειται για μία μικρού μεγέθους παγομηχανή για παραγωγή πάγου γρήγορα και απλά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο κάμπινγκ
Δεν απαιτείται σωλήνας νερού, απλά γεμίστε με νερό την δεξαμενή (2L). Παράγει 10-15 κιλά πάγου σε 24 ώρες (περίπου 85-125g σε 12 λεπτά που αντιστοιχούν σε 12 παγάκια) και σε 3 διαφορετικά μεγέθη παγακίων. Διαθέτει ηχητική προειδοποίηση, όταν το δοχείο πάγου ή του νερού είναι άδειο καθώς και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας – αυτόματο σβήσιμο στο τέλος του προγράμματος.
…και η συνταγή για το summercocktail:

Honito Cocktail

1 μεζούρα σιρόπι μελιού

1 μεζούρα χυμό λάιμ

2-3 φύλλα μέντας

1-1/2 μεζούρα λευκό ρούμι

4 μεζούρες σόδα

Για να φτιάξετε το σιρόπι μελιού, ανακατέψτε 4 μέρη μέλι με 1 μέρος νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Ζεστάνετε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να αρχίζει να βράζει. Αφήστε το να κρυώσει.

Ανακατέψτε το σιρόπι μελιού, με τα φύλλα της μέντας, και μια μεζούρα σόδα σε ένα ποτήρι. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό γουδάκι για να πιέσετε τα φύλλα της μέντας. Στύψτε τα 2/3 από το λάιμ και αφήστε ένα μέρος από τη φλούδα στο ποτήρι. Προσθέστε το ρούμι, ανακατέψτε, και γεμίστε το ποτήρι με πάγο. Προσθέστε την υπόλοιπη σόδα και γαρνίρετε με μερικά φύλλα μέντας και μια φέτα λάιμ.

Καλή απόλαυση!

Η παγομηχανή EWB 3281 της Clatronic διατίθεται από την εταιρεία Sun Α.Ε. www.sun.gr στην ενδεικτική λιανική τιμή των 209 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα