Rihanna και Manolo Blahnik το νέο ντουέτο στην μόδα!

Η Rihanna έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο τραγούδι και όπως φαίνεται, την ίδια επιτυχημένη πορεία ακολουθεί και ως σχεδιάστρια. Η συνεργασία της με την puma αποδίδει καρπούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση, πολλά έσοδα.

Τα καλά νέα για εκείνη όμως δεν σταματούν εδώ, αφού έρχεται δυνατή συνεργασία με τον μαέστρο των υποδημάτων, Manolo Blahnik,

που τον γνωρίσαμε στο sex & the city. Η συλλογή που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαϊου, θα ονομάζεται Denim Deserts όπου θα κυκλοφορήσει σε 6 σχέδια capsule collection και θα έχει αναφορές στο διαφορετικό στιλ αλλά και την αδυναμία της τραγουδίστριας για τα tattoo. Διαθέσιμη θα είναι στα flag stores του Manolo Blanhik στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Hong Kong.

Η ίδια για την συνεργασία αυτή δήλωσε: «Τη στιγμή που θα δω μια γυναίκα να περπατάει στο δρόμο φορώντας τα παπούτσια μου, λυπάμαι αλλά θα την καταδιώξω για να της φωνάξω: Μείνε εκεί που είσαι! Ας βγάλουμε μια selfie! Πως σε λένε; Που τα πήρες; Υπόσχομαι ότι θα το ζήσω«.

Ο σχεδιαστής Manolo Blahnik όπως δήλωσε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία με την Rihanna. Συγκεκριμένα είπε: «Το πάθος της, η δημιουργικότητα και το στιλ της έχουν εμποτίσει αυτή τη συλλογή που θέλω να πιστεύω ότι θα εντυπωσιάσει πολλούς«.

Keywords
Τυχαία Θέματα