Oι τάσεις στα αντρικά κουρέματα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Όταν ήμουν μικρή δεν έδινα πολλή σημασία στα αντρικά κουρέματα γιατί μου άρεσαν οι μεταλλάδες και κατά συνέπεια δεν γύριζα να κοιτάξω άντρα που τα μαλλιά του δεν άγγιζαν τον αυχένα.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Justin Timberlake με έκανε να αλλάξω οπτική γωνία. Βλέπετε ο Justin (με αφήνει να τον αποκαλώ με το μικρό του στα όνειρα μου), αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση

για την εξέλιξη του αντρικού στυλ, καθώς ξεκίνησε έτσι:

Και κατέληξε έτσι:

Το αντρικό κούρεμα όπως αποδείχθηκε περίτρανα (βλ. παράδειγμα Justin Timberlake) μπορεί να μεταμορφώσει τον άντρα. Έτσι, αποφάσισα μία φορά να μην ασχοληθώ με ponytails, πλεξίδες, κότσους κτλ. αλλά να ρίξω μια ματιά στις τάσεις στα αντρικά κουρέματα από τις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Άντρες κοιτάξτε προσεκτικά, γιατί μπορεί να κοροϊδεύετε τις γυναίκες, παρόλο που ξοδεύετε περισσότερη ώρα στον καθρέφτη για να στερεώσετε ένα τσουλούφι, αλλά το αντρικό κούρεμα βασίζεται στη λεπτομέρεια:

Οι πλαϊνές χωρίστρεςClick to view slideshow.

Το επιμελώς ατημέλητο κούρεμαClick to view slideshow.

Το μοντέρνο «κοκοράκι»

Dsquared2 Menswear SS’14

Missoni Menswear SS’14

Για τους λάτρεις των μακριών μαλλιών

Το μεσαίου μήκους messy κούρεμα σε λεία μαλλιά στη συλλογή του Emporio Armani

Emporio Armani SS’14

Το κούρεμα ονομάστηκε Lestat και φέρει το όνομα του διάσημου βρικόλακα από το βιβλίο της Αν Ράις «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα».Πρόκειται για μακρύ, στιλιζαρισμένο μαλλί με χωρίστρα στη μέση που παρουσιάστηκε στην ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Etro.

Etro SS’14

Αν εξαιρέσουμε τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, όλα τα υπόλοιπα απαιτούσαν λεία, στιλιζαρισμένα μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα hair styling ειδικά σχεδιασμένα για άντρες που να προσφέρουν τέλειο κράτημα σε όλες τις συνθήκες, αφήνοντας παράλληλα τα μαλλιά απαλά στο άγγιγμα.

Η καινοτομική φόρμουλα των προϊόντων Taft της Schwarzkopf είναι ειδικά σχεδιασμένη από τους ειδικούς στην περιποίηση μαλλιών και εγγυάται τέλειο κράτημα για τουλάχιστον 24 ώρες σε όλες τις συνθήκες, ενώ δεν κολλάνε και δεν αφήνουν υπολείμματα στα μαλλιά.

Ιδού η πλήρης γκάμα των προϊόντων, που καλύπτουν κάθε στιλιστική ανάγκη:Click to view slideshow.

Το αντρικό hair styling στα καλύτερα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα