ILIVEHERE jewelry: Τα κοσμήματα που σε «δένουν» με τις επιθυμίες σου!

Οικονομική κρίση, αναζήτηση εργασίας, αναζήτηση νέου τόπου διαμονής, αναζήτηση νέας ζωής…ζητήματα που σκεφτόμαστε κι αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα κοσμήματα ILIVEHERE; Κι όμως έχουν!

Το «I Live Here» δεν είναι ένα απλό όνομα αλλά ένα ηχηρό «state of mind» που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα – παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν – είναι το μέρος που θέλουν να ζήσουν, το μέρος των ονείρων τους αλλά και σε όσους αναζητούν ακόμα

το δικό τους «place to be».

ILIVEHERE. | Handmade Jewelry from George Georgoulakis on Vimeo.

Η δημιουργός των κοσμημάτων ILIVEHERE, Έλενα Λυμπεροπούλου, διηγείται τη δική της ιστορία (μια ιστορία με την οποία μπορούν να ταυτιστούν πολλοί νέοι Έλληνες και Ελληνίδες) μέσα από τα κομψοτεχνήματα της. Η ίδια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργαζόταν σε εταιρείες κι όταν κάποια στιγμή έψαχνε για δουλειά, βρέθηκε μπροστά σε μια μεγαλύτερη αναζήτηση. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως ήθελε να σχεδιάζει και κυρίως να δημιουργεί, να δημιουργεί το οτιδήποτε. Έτσι κατέληξε στα κοσμήματα. Παρακολούθησε σεμινάρια αργυροχρυσοχοίας και διοχέτευσε τη δική της πεποίθηση στα κοσμήματα της.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί κυρίως είναι σχοινί, μέταλλο, σύρμα και κηρόσπαγγος. Η Έλενα «χτίζει» τα σχέδια της γύρω από το στοιχείο του σχοινιού. Συμβολικό μάλλον κι αυτό, σαν να σε δένει κάτι με τις βαθύτερες επιθυμίες και στάση ζωής σου. Γι’ αυτό εξάλλου, ακόμα και στα μεταλλικά κοσμήματα υπάρχει το στοιχείο του σχοινιού.

Εκείνο που κάνει τα κοσμήματα ILIVEHERE να ξεχωρίζουν είναι τα πρωτότυπα υλικά που χρησιμοποιούνται, ο minimal σχεδιασμός αλλά και το προσωπικό μεράκι της Έλενας που είναι εμφανές καθώς όλα τα κοσμήματα είναι εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα (μέχρι και τα κουμπώματα δημιουργήθηκαν από το χέρι της Έλενας).

Σε μια εποχή που τα σύμβολα έχουν αποκτήσει νέα δύναμη (σκεφτείτε την αύξηση των τατουάζ) ανακαλύψτε μέσα από τα οικονομικά κοσμήματα ILIVEHERE, το δικό σας «state of mind», αναζητήστε τι είναι εκείνο που σας «δένει» με τον τόπο καταγωγής και διαμονής σας, παραδεχτείτε πως όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, δεν θέλετε να φύγετε από τη χώρα σας και βρείτε το δικό σας «placetobe» μέσα από τις επιλογές σας.Click to view slideshow.

Για περισσότερα σχέδια και παραγγελίες, επισκεφθείτε το site των ILIVE HERE καθώς και το Facebook Page.

Keywords
Αναζητήσεις
i live here jewelry, i live here κοσμήματα
Τυχαία Θέματα